Bekijk grote foto's

Landal De Reeuwijkse Plassen Landal GreenParks vakantiepark

Direct aan de Reeuwijkse Plassen
283 moderne waterwoningen (138 in aanbouw)
Watersport
Wandelen, fietsen, fietsverhuur op park
Overdekt zwembad
Natuurspeeleiland
 • Beoordeling8.1
 • Middelgroot parkM
 • Bij het water
 • Binnenzwembad
 • Landal De Reeuwijkse Plassen - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal De Reeuwijkse Plassen, Zuid-Holland

  Vanaf Landal vakantiepark de Reeuwijkse Plassen kun je Zuid-Holland ontdekken, op de fiets, wandelend, of vanaf het water. Heerlijk om samen met je gezin hier te verblijven in mooie vakantiehuizen waarvan er diverse direct aan het water staan. Landal Reeuwijkse Plassen een vakantiepark dat uniek is op het gebied van duurzaamheid. Je bent omringd door groen, prachtige polders en leuke steden. Op het park kun je een duik maken in het overdekt zwembad met peuterbad. Honger kan gestild worden in het restaurant Reeuwijkse Hout, op loopafstand van dit mooie vakantiepark.

  Bezoekers hebben de keus uit geschakelde waterwoningen (2, 4, 6 of 8 personen) en vrijstaande waterwoningen (voor 4, 6, 8 of 10 personen). De waterwoningen zijn allemaal direct aan het water gelegen en hebben een eigen aanlegplaats om eventueel af te meren bij de woning

  Activiteiten voor alle leeftijden
  Een heerlijk verblijf aan de Reeuwijkse plassen en vervelen kan hier haast niet. Wat dacht je van de diverse watersportactiviteiten zoals windsurfen, zeilen, duiken of, heel goed voor je conditie, stand-up paddling. Maar ook lekker relaxen op het recreatiestrand. Ook de jongste gasten op vakantiepark de Reeuwijkse Plassen kunnen zich uitleven in het Indoorspeelpaleis of op het natuurspeeleiland. Het natuurspeeleiland ligt lekker midden in de natuur en hier kun je klimmen en klauteren of laat je glijden langs de kabelbaan.

  Tijdens de schoolvakanties is er een leuk Fun&Entertainment programma.

  Waterratjes en visfanaten dat wordt een fijne vakantie
  Wat is er voor echte visfanaten zoal? Haal een dag- of weekvergunning bij de receptie en je kunt alle dagen vissen vanaf je aanlegsteiger of vanaf de oever van de Reeuwijkse Plassen. Of huur een sloep en gooi een hengel uit midden op het water.

  Je kunt de omgeving natuurlijk verkennen op de fiets of wandelend maar ook een uitstap naar Gouda, Utrecht, Den Haag of Rotterdam hoort tot de mogelijkheden.

  Boek Landal De Reeuwijkse Plassen via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!