Duinresort Dunimar

4,5 km van het Noordwijker strand
Vlakbij Natuurgebied
Autovrij park
Online supermarkt
Tot 31 december 2020 te boeken via Landal
Vanaf 1 januari 2021 te boeken bij Roompot
 • Beoordeling8.5
 • KleinschaligS
 • Bij het strand
 • Duinresort Dunimar - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs
  TUI Bekijk
  prijs
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Duinresort Dunimar, Zuid-Holland

  In het hart van de Bollenstreek, vlakbij de badplaatsen Noordwijk en Zandvoort, ligt het kustpark Landal Dunimar. Lekker uitwaaien op het Noordwijker strand of ongestoord wandelen, fietsen of paardrijden door het lange duin- en bosgebied.

  Rustzoekers kunnen terecht in Nationaal Park Kennemerland en de Kagerplassen. Bent u meer geïnteresseerd in een stedenbezoek? Historisch Haarlem, studentenstad Leiden en de culturele hoofdstad Amsterdam liggen op een steenworp afstand van het park.
  Na een heerlijk dagje uit of een uitgebreide strandwandeling, kunt u lekker bijkomen in uw gezellige bungalow met mediterrane uitstraling in Noordwijkerhout. Hier komt u helemaal tot rust.

  Tijdens uw verblijf op Landal Dunimar hoeft u zich geen moment te vervelen. Rondom het park worden diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

  Kinderfaciliteiten in de omgeving van het park
  In de omgeving van Landal Dunimar vindt u vele leuke kinderbezienswaardigheden. Wilt uw kind later een echte astronaut worden? Bezoek dan Space Expo in Noordwijk. Of beleef op een spectaculaire wijze hoe het menselijk lichaam werkt bij CORPUS ‘reis door de mens’. Ook attractiepark Duinrell in Wassenaar, familiepark Drievliet en het Archeon behoren tot de mogelijkheden.

  Omgeving van het park
  Noordwijkerhout staat bekend als het Hart van de Bollenstreek. Hier, achter de Noordzeeduinen, ligt Landal Dunimar. In het voorjaar kunt u genieten van het prachtige decor van bloemen in de Keukenhof in Lisse dat vlakbij het bungalowpark ligt. Bent u geïnteresseerd in een stedenbezoek in de regio? Ga dan shoppen in de historische stad Haarlem of bezoek Naturalis in de studentenstad Leiden. Ook Amsterdam ligt maar op korte afstand waar u onder andere naar Artis Zoo of het Anne Frank Huis kunt gaan. De natuurliefhebber blijft op korte afstand en maakt een ongestoorde wandeling over het strand en door het duin- en bosgebied.

  Boek Duinresort Dunimar via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!