Duinresort Dunimar

4,5 km van het Noordwijker strand
Vlakbij Natuurgebied
Autovrij park
Online supermarkt
Restaurant op het park
Green Key Reward
Fietsen, wandelen
Nationaal Park Kennemerland, Kagerplassen
 • Beoordeling8.5
 • KleinschaligS
 • Bij het strand
 • Duinresort Dunimar - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs
  VacanceSelect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Duinresort Dunimar, Zuid-Holland

  In het hart van de Bollenstreek, vlak bij de badplaatsen Noordwijk en Zandvoort, ligt het kustpark Duinresort Dunimar. Lekker uitwaaien op het Noordwijker strand of ongestoord wandelen, fietsen of paardrijden door het lange duin- en bosgebied. Rustzoekers kunnen terecht in Nationaal Park Kennemerland en de Kagerplassen. Ben je meer geïnteresseerd in een stedenbezoek? Historisch Haarlem, studentenstad Leiden en de culturele hoofdstad Amsterdam liggen op een steenworp afstand van het park. Na een heerlijk dagje uit of een uitgebreide strandwandeling, kun je lekker bijkomen in een gezellige vakantiewoning met mediterrane uitstraling. Rondom het park worden diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Verse broodjes bij de minimarkt en een lekker hapje eten bij het restaurant op het park. Laat de kinderen zien waar ze de speeltuin met air trampoline en de indoor speelruimte kunnen vinden.

  Kinderfaciliteiten in de omgeving van het park
  In de omgeving van Duinresort Dunimar vind zijn veel leuke bezienswaardigheden. Wil je kind later een echte astronaut worden? Bezoek dan Space Expo in Noordwijk. Of beleef op een spectaculaire wijze hoe het menselijk lichaam werkt bij CORPUS ‘reis door de mens’. Ook attractiepark Duinrell in Wassenaar, familiepark Drievliet en het Archeon behoren tot de mogelijkheden.

  Omgeving van het park
  Noordwijkerhout staat bekend als het Hart van de Bollenstreek. Hier, achter de Noordzeeduinen, ligt Duinresort Dunimar. In het voorjaar kun je genieten van het prachtige decor van bloemen in de Keukenhof in Lisse dat vlak bij het bungalowpark ligt. Ben je geïnteresseerd in een stedenbezoek in de regio? Ga dan shoppen in de historische stad Haarlem of bezoek Naturalis in de studentenstad Leiden. Ook Amsterdam ligt op korte afstand van jouw vakantieadres, hier kun je Artis Zoo of het Anne Frank Huis bezoeken. De natuurliefhebber blijft rondom het park en maakt een ongestoorde wandeling over het strand en door het duin- en bosgebied.

  Boek Duinresort Dunimar via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!