EuroParcs Parc du Soleil

Familiepark
Vlakbij zee
Overdekt zwembad met glijbaan en kinderbad
Recreatieteam aanwezig
Uitstapjes naar de Keukenhof en Madurodam
Gelegen aan de kust van Noordwijk
Faciliteiten voor jong en oud
Elke dag aankomst & vertrek
 • Beoordeling8.3
 • KleinschaligS
 • Bij het strand
 • Binnenzwembad
 • EuroParcs Parc du Soleil - kijk voor de beste deals bij:
  EuroParcs Bekijk
  prijs


  Vakantiepark EuroParcs Parc du Soleil, Zuid-Holland

  EuroParcs Parc Du Soleil is het gezinspark in Zuid-Holland om van een onvergetelijke strandvakantie te genieten. Dit kleinschalige park verhuurt comfortabele chalets en ruime, autovrije kampeerplaatsen, omgeven door veel groen. Het strand en de zee bereik je per fiets in minder dan een half uur. Verder kun je van hieruit mooie fiets- en wandeltochten maken.

  Een strandvakantie en meer
  Behalve een sportieve strandwandeling is een ontspannen verblijf aan het strand fijn om te ontspannen na een jaar hard werken.
  Ook in de directe omgeving kun je fantastisch fietsen en wandelen. In het hoogseizoen is er een recreatieteam voor de kinderen en bij slecht weer kun je terecht in het overdekte zwembad of in de indoor speeltuin. Op Park dus Soleil kun je na een dag uitwaaien lekker eten bij Eeterij de Beleving. Terwijl jij nageniet van een heerlijke maaltijd kunnen de kinderen zich uitleven in de binnen- of buitenspeeltuin.

  Ontdek de bollenstreek en de kust
  Voor een fijne vakantie aan de Nederlandse kust logeer je op Parc du Soleil. Het vakantiepark ligt op loopafstand van de duinen en in het hart van de Bollenstreek.
  Noordwijk bestaat uit twee centra namelijk Noordwijk aan Zee en Noordwijk-Binnen. Noordwijk aan Zee was vroeger een vissersdorp en is tegenwoordig een populaire badplaats met de langste kuststrook van Nederland (+/- 13 kilometer lang). Op de Koningin Wilhelmina Boulevard en Koningin Astrid Boulevard liggen diverse restaurants en strandtentjes.

  Noordwijk-Binnen heeft een rijke historie en kenmerkt zich vandaag de dag nog steeds door de bloementeelt. In de Oude Dorpskern staan vele monumentale gebouwen. Grote steden zoals Leiden, Den Haag, Haarlem en Amsterdam zijn met de auto goed te bereiken vanaf Parc du Soleil. Bezoek deze steden en maak een leuke stadswandeling.

  Boek EuroParcs Parc du Soleil via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!