Bekijk grote foto's

Landal Strand Resort Ouddorp Duin Landal GreenParks vakantiepark

Nieuw park op de grens van Zuid-Holland en Zeeland
120 moderne villas in een duinlandschap
Indoorspeelplaats met binnenterras
Diverse watersportmogelijkheden
 • Beoordeling7.8
 • KleinschaligS
 • Bij het strand
 • Buitenzwembad
 • Winterverblijf
 • Landal Strand Resort Ouddorp Duin - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Strand Resort Ouddorp Duin, Zuid-Holland

  Op honderd meter van het strand ligt Landal Strand Resort Ouddorp Duin. Op dit nieuwe park, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland, vindt u de rust en ruimte die Goeree-Overflakkee zo uniek maakt. Terwijl de kinderen prachtige zandkastelen bouwen en urenlang spelen in de branding, geniet u van het wonderschone uitzicht. Iets verder weg ligt het Grevelingenmeer met diverse watersportactiviteiten zoals surfen, zeilen en duiken.

  Vliegeren op het strand, ravotten op het speelduin met uitkijktoren (na de zomer gereed) of wie het hoogste zandkasteel bouwt, Landal Strand Resort Ouddorp Duin biedt eindeloos speelplezier. Op het park zijn de kids uren zoet in de indoorspeelplaats terwijl u een kop koffie drinkt op het terras. Op het park zijn er zelfs speciale kinderaccommodaties. Plezier gegarandeerd!

  Goeree-Overflakkee staat bekend om haar vis, die elke dag via de visafslag in Stellendam vers aan wal komt. In de diverse strandpaviljoens of in het gezellige centrum van Ouddorp geniet u van heerlijke streekgerechten. Liever in uw villa dineren? De supermarkt voorziet in al uw nodige boodschappen.

  Landal Strand Resort Ouddorp Duin is de perfecte uitvalsbasis voor een actief dagje uit. Duik in de waterhistorie van Zeeland met een bezoek aan het Watersnoodmuseum en Neeltje Jans. Of fiets via uitgestrekte polders naar eeuwenoude stadjes Ouddorp, Middelharnis en Oude Tonge. Leer alles over de visserij tijdens een rondleiding bij de visafslag in Stellendam. Of bezoek de steden Zierikzee, Dordrecht en Rotterdam. Op het eiland liggen kilometers fietspaden klaar om ontdekt te worden. Via uitgestrekte polders, duinen en dijken, bereikt u mooie natuurgebieden en karakteristieke stadjes. Op het park zijn fietsen te huur. U kunt heerlijk wandelen in de Duinen van Goeree waar stuifduinen, slikken, brede stranden en bos elkaar afwisselen.

  Het eiland Goeree-Overflakkee ligt in Zuid-Holland, maar wordt vaak gezien als het noordelijkste van de ‘Zeeuwse’ eilanden. Door het dialect, de cultuur en de ligging tussen de Noordzee, het Grevelingenmeer en uitgestrekte polders en dijken, ademt het een Zeeuwse sfeer uit. Zoek de gezelligheid op in de pittoreske badplaats Ouddorp met vele terrasjes en winkeltjes of verken één van de vele natuurgebieden. Hier vindt u het beste van twee provincies. Of u nu wilt fietsen, wandelen, zwemmen of watersporten, de mogelijkheden zijn eindeloos.  Boek Landal Strand Resort Ouddorp Duin via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!