Molecaten Park Noordduinen Molecaten vakantiepark

In de duinen van Katwijk
Op steenworp afstand van het strand
Verblijf in een luxe duinhuisje
Fiets- en wandelroutes
 • Beoordeling8.2
 • Middelgroot parkM
 • Bij het strand
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Winterverblijf
 • Molecaten Park Noordduinen - kijk voor de beste deals bij:
  Molecaten Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Molecaten Park Noordduinen, Zuid-Holland

  Molecaten Park De Noordduinen biedt u alle ingrediënten voor een rijk gevarieerde vakantie. De naam van het vakantiepark verraadt de ligging al, het ligt prachtig in de duinen ten noorden van Katwijk aan Zee, op slechts 200 meter van het strand.

  Naast talloze mogelijkheden voor een heerlijk buitenleven, biedt De Noordduinen u alle voorzieningen die nodig zijn om uw vakantie compleet te maken. Zo vindt u er een centrumgebouw Huys te Britten met onder andere een plaza, amfitheater en een binnen- en buitenzwembad. In de zomermaanden verzorgt een professioneel team dagelijks activiteiten voor jong en oud, zoals spelletjes, wandeltochten en sportwedstrijden.

  Voor de kleintjes is er bij Molecaten Park De Noordduinen een veilige speelplaats, waar er naar hartenlust geklommen en geklauterd kan worden. Grotere kinderen, maar ook volwassenen, zullen zich zeker vermaken op het basketbalveld of de andere sportvelden. Achter de camping ligt ook nog een skatepark voor de echte durfals. In het kindertheater worden de jongste gasten vermaakt met leuke shows en kunnen zij zelf ook laten zien wat ze in huis hebben!

  Katwijk is het hele jaar door geliefd als vakantieplaats. Alhoewel er in het zomerseizoen extra veel mensen naar de kustplaats trekken. Zon, zee en strand is dan het credo in Katwijk! De bonte toeristenmarkt zorgt ‘s zomers elke week weer voor heel wat bedrijvigheid. Katwijk beschikt over een fraaie binnenjachthaven. Een aanrader is zeker ook Rederij Triton met zijn fantastische tochten naar de Kagerplassen.
  Boek Molecaten Park Noordduinen via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!