Residence Kabbelaarsbank

Appartementencomplex 1 kilometer van strand
Grevelingenmeer en Brouwersdam
Jachthaven aan Brouwersdam
Op korte afstand van Ouddorp en Renesse
Afsluitbare berging per appartement (surfspullten)
Watersportlocatie
Zeeuwse kust van Nederland ontdekken
Duikschool en surfcentrum in de buurt
 • Bij het strand
 • Residence Kabbelaarsbank - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Residence Kabbelaarsbank, Zuid-Holland

  Op een bijzondere locatie aan de Brouwersdam ligt Residence Kabbelaarsbank. Je hebt hier alles om een heerlijke vakantie te hebben aan het Grevelingenmeer in Zuid-Holland. Via de Brouwersdam ben je zo op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee met het gezellige dorpje Ouddorp en de prachtige uitgestrekte stranden. Of wanneer je op de Brouwersdam linksaf fietst zit je zo op Schouwen-Duiveland met de gezellige badplaatsen als Renesse, Zierikzee en Burgh-Haamsteede. Vanaf deze locatie kun je diverse watersporten beoefenen zoals duiken of surfen, een duikschool en zeilschool/surfcentrum liggen niet ver van jouw vakantieverblijf.

  Goedemorgen Grevelingenmeer
  Je logeert hier in ruime appartementen en elk appartement heeft een fijne berging voor je eigen watersportspullen zoals een surfplank. Ben je meer van de fiets dan kun je na een fllinke fietstocht je fiets ook hier stallen. Vanaf je appartement kun je geweldige fietstochten maken zoals naar de Zeeuwse eilanden en langs de Zuid-Hollandse eilanden. Er is bij het complex een centrale oplaadmogelijkheid voor de auto. Verder ligt er een jachthaven op korte afstand.

  Zon, zee en strand, dat kan hier volop
  Ben jij graag aan het strand dan kun je volop kiezen. Direct aan de Brouwersdam ligt een groot zandstrand met enkele gezellige strandtenten. Een geweldige plek om volop te genieten van een heerlijke strandwandeling of misschien kun je eindelijk die vlieger eens oplaten, plek genoeg.

  Boek Residence Kabbelaarsbank via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!