Aan het breedste strand van Nederland bij Ouddorp
Watersportmogelijkheden
Wandel-en fietsgebied
Natuurgebied “De Kwade Hoek”
Ontdek Goeree-Overflakke/Zeeland
Haven van Stellendam
Fijn restaurant, kindvriendelijk
Nieuw: 2 persoons houten chalet
 • Beoordeling8.2
 • KleinschaligS
 • Bij het strand
 • RCN Toppershoedje - kijk voor de beste deals bij:
  RCN Bekijk
  prijs


  Vakantiepark RCN Toppershoedje, Zuid-Holland

  RCN Toppershoedje ligt op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee, net voor de duinen die het park scheiden van het prachtige brede Noordzeestrand niet ver van het gezellige plaatsje Ouddorp.

  Slechts op vijf minuten afstand vande zee, het strand en de duinen vind je dit prachtige vakantiepark. Het is hier heerlijk relaxen voor je tent, met de zilte zeelucht in je neus. Behalve alle mogelijke balsporten, vliegeren, zwemmen en vissen kun je aan het strand ook spannende watersporten beoefenen zoals kitesurfen, surfen en strandzeilen. Voor de kleintjes is het verblijf aan het strand sowieso een hele belevenis.

  Een warm croissantje, een snelle lunch, een uitgebreid driegangendiner, de croissanterie en het gezellige restaurant zijn bijna de hele dag open. Het knusse restaurant met terras is geopend van eind maart tot eind oktober. UNIEK: Kinderen t/m 12 jaar eten gratis met je mee!*

  De animatie van de camping staat elke dag klaar om er voor je kinderen een feestje van te maken met activiteiten als waterwedstrijden en filmavonden houdt het recreatieteam de kinderen de heerlijk bezig. Tenzij de kinderen liever op eigen houtje een mooi zandkasteel bouwen op het strand, of graven naar oude schatten in het fossielenveld. WIFI op het park.

  De zee en het strand, veel meer heb je niet nodig om eindeloos te kunnen zonnen, zwemmen of langs de vloedlijn slenteren. Ook een strandrit te paard is een van de mogelijkheden. In de levendige badplaats Ouddorp is het altijd gezellig druk. Een perfecte plek om na een mooie tocht neer te ploffen op het terras van een van de eetcafés.

  Cultuurliefhebbers mogen het middeleeuwse stadje Goedereede met zijn schitterende monumenten niet missen. Je kunt er de toren uit het jaar 1111 beklimmen of een bezoek brengen aan een van de vele kunstenaarsateliers. In natuurgebied De Kwade Hoek voeren zoet en zout een eeuwige strijd. Het resultaat is een dynamische, wilde natuur vol geulen en kreken, waar zeldzame schoonheden als orchideeën groeien.


  Boek RCN Toppershoedje via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!