Kindvriendelijk vakantiepark in het Vechtdal
Binnen- en buitenzwembad
Indoorspeeltuin
Restaurant
Glamping accommodaties
Avonturenpark Hellendoorn, Dreumesland
Fietsroutes, mountainbikeroutes, wandelroutes
Hoogseizoen: animatie
 • Beoordeling9.0
 • Groot parkL
 • Bij het water
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • De Kleine Wolf - kijk voor de beste deals bij:
  Ardoer Bekijk
  prijs


  Vakantiepark De Kleine Wolf, Overijssel

  Vijfsterrencamping de Kleine Wolf ligt in het Overijsselse Vechtdal en is met recht een kindvriendelijke camping. Gezinnen met kinderen tot ongeveer 12 jaar zullen hier de vakantie van hun leven hebben. In het hoogseizoen worden er diverse workshops en leuke activiteiten aangeboden. Je hebt volop keuze uit luxe accommodaties, ruime kampeerplekken en erg goede voorzieningen. En vriendjes heb je zo gemaakt bij de zwembaden of in het indoor speelparadijs. Behalve kinderen zullen wandelaars en fietsers het hier ook erg naar hun zin hebben.

  Een kindvriendelijke vakantie in het Overijssels Vechtdal?
  Ben jij op pad met waterratjes dan zit je op deze fijne ruim opgezette camping zeker goed. Bij mooi weer kun je naar het buitenbad met glijbaan maar ook het zwemmeer ligt er aantrekkelijk bij. Jij lekker luieren op het zandstrand met heuse palmbomen en de kinderen afkoelen met hun nieuwe vriendjes in het natuurwater. En mocht het zonnetje een dag vrij nemen dan ga je toch gewoon naar het binnenbad of de indoorspeeltuin. En heb je trek na een dag luieren, spelen en klauteren dan kunnen de kinderen samen met hun ouders genieten van een lekkere maaltijd bij het restaurant.

  Je logeert in en op een uniek stukje Nederland
  Wat vind je zoal in het Overijssels Vechtdal? Vooral een weids landschap met landgoederen, mooie historische molens en natuurlijk de rivieren de Vecht en de Regge. Dus vergeet vooral niet je wandelschoenen en een fijne fiets in te pakken. En ben jij toe aan een dagje winkelen? Dan kun je je hart ophalen in de omliggende steden zoals Ommen, Zwolle maar ook Harderberg en Dalfsen. De cultuurliefhebbers kunnen in Ommen het streekmuseum, de Oudheidkamer of het Tinnenfigurenmuseum bezoeken. En wat dacht je van een bezoek aan de tuine van Mien Ruys in Dedemsvaart? Verder kun je jezelf hier in de omgeving sportief ook lekker uitleven.

  Boek De Kleine Wolf via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!