Ardoer De Reeënwissel Ardoer vakantiepark

Aan het Nationaal Park Drents Friese Wold
Openluchtbad met 3 verschillende baden
Active gaming
Eigen FNRS Manege
ATB routes vanaf het vakantiepark
 • Beoordeling8.2
 • KleinschaligS
 • Bij het water
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Ardoer De Reeënwissel - kijk voor de beste deals bij:
  Ardoer Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Ardoer De Reeënwissel, Drenthe

  Vakantiepark de Reeënwissel is gelegen aan het op één na grootste bosgebied van Nederland, op de grens van Drenthe en Friesland, direct aan het Nationaal park Drents Friese Wold.. Een veelzijdig natuurgebied met zeer veel goede wandel- en fietspaden. Ook zijn er een aantal ATB- routes uitgezet.

  Rust, ruimte, natuur en gastvrijheid
  Het park ligt aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Een veelzijdig natuurgebied, waar je niet uitgekeken raakt op de uitgestrekte naald- en loofbossen, zandverstuivingen, heidevelden, vennen en venen. Het park ligt nabij de dorpen Appelscha, Diever en Dwingeloo. Buiten de schoolvakanties is het genieten van de rust en de natuur.

  Een kindvriendelijk park met een leuk recreatieprogramma
  Tijdens de schoolvakanties zijn er zeer veel gezellige activiteiten. Voor de jongste bezoekers worden er leuke knutselochtenden georganiseerd. De wat oudere kinderen kunnen zich uitleven tijdens de sport- en spelmiddagen. En wat dacht je van een uurtje theater voor alle kinderen? Ook de ouders kunnen gezellige muziekavonden beleven georganiseerd door het enthousiaste team. Bij mooi weer kunnen gasten van de Reeënwissel gratis het buitenbad bezoeken dat naast het park ligt. Ook is een bezoek aan de recreatieplas Het Blauwe Meer met een strand, een fijne zomertip (€). Minder weer? Dan kun je natuurlijk afspreken met vriendjes in de binnenspeeltuin met speelkooi met glijbaan.

  Vergeet je wandelschoenen niet
  Voor wandelaars, fietsers, mountainbikers, ruiters, huifkarren en auto’s wordt de afwisselende natuur ontsloten door gescheiden netwerken van paden en wegen. Deze brengen je naar schilderachtige Drentse brinkdorpen, waar het heerlijk bijkomen is op een van de vele gezellige terrasjes.Het nabije Hoogersmilde heeft alle winkelvoorzieningen, op korte afstand bevinden zich de gezellige steden als Assen, Emmen en Hoogeveen.

  Voor afwisselende uitstapjes is De Reeënwissel een ideale uitvalsbasis. Het groene Drenthe is beroemd om de vele recreatieve, culturele en folkloristische evenementen: wat dacht je van de Hunebedroute, het natuurzwemwater het diepe Blauwe Meer, de diverse musea zoals het Drents museum. En natuurlijk is het erg leuk om de diverse markten en braderie's te bezoeken met de vele streekproducten.

  Verder heel indrukwekkend voor het hele gezin: Westerbork (herinneringscentrum WOII).

  Boek Ardoer De Reeënwissel via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!