Bekijk grote foto's
Op de helling van Hondsrug
Waterrijke omgeving
Bolderkarverhuur
Park met grote recreatieplas
Veel sport- en spelmogelijkheden
In een natuurrijke omgeving
Gratis WiFi
Glampen in een safaritent
 • Beoordeling8.1
 • Bij het water
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Hunzepark - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Hunzepark, Drenthe

  Het gezellige vakantiepark Recreatiecentrum Hunzepark ligt in de Hunzevallei aan het riviertje de Hunze in Drenthe. Op het vakantiepark en in de omgeving van het dorp Gasselternijveen zijn diverse mogelijkheden om lekker actief bezig te zijn. Het park is gespecialiseerd in outdoor activiteiten voor jong en oud! Geniet daarnaast van de prachtige natuur die de provincie Drenthe rijk is.

  Goede en leuke voorzieningen op vakantiepark Hunzepark in Drenthe
  Waterratjes kunnen op die fijne vakantiepark terecht bij het buitenbad maar er is ook een grote recreatieplas. Hier kun je een hengel uitgooien of een kano reserveren. Op het park Recreatiecentrum Hunzepark zijn onder andere een buitenzwembad, jeu de boulesbaan, midgetgolfbaan en tennisbanen. Daarnaast beschikt het park over fietsverhuur. Ook worden hier activiteiten en excursies georganiseerd, zoals sportwedstrijden, survivaltochten en fietstochten naar de hunebedden.

  In de buurt van het pak Hunzepark is veel te doen.
  Zo is er het boomkroonpad in Borger, dat je hoog langs de toppen van de bomen leidt, Attractiepark De Sprookjeshof in Zuidlaren, met het sprookjespark, een speeltuin en dierenboerdrij, of het dierenpark Emmen met o.a. beren en verschillende soorten apen, giraffes en nijlpaarden.
  Hou je van wat actie dan is een dagje naar het nabijgelegen Attractiepark Slagharen of WILDLANDS Adventure Zoo een aanrader.


  Boek Hunzepark via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!