Kindvriendelijk vakantiepark
Midden in de groene natuur
Fietsen in het nationaal landschap Drentsche Aa
Autovrij Park
Zwembad, speelvijver en binnenspeeltuin
Speelveldjes verspreid over park
Sportveld
De stad Groningen
 • Beoordeling9.0
 • Groot parkL
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • De Berenkuil - kijk voor de beste deals bij:
  Zelfverhuur Bekijk
  prijs


  Vakantiepark De Berenkuil, Drenthe

  In het groene hart van Drenthe ligt landgoed de Berenkuil. Een vakantie midden op een prachtig groen terrein waar de jeneverbes groeit en mooie vennetjes verstopt liggen tussen bomen en heide. Avontuurlijk en stijlvol kamperen kun je werkelijk op Landgoed de Berenkuil. Op dit mooie kampeerterrein vind je diverse leuke vakantiewoningen. Wie wil nu niet in het Hans en Grietje huisje vakantievieren? Of wad dacht je van een Houten Chalet "de Berenhut"

  Kindvriendelijke vakantiepark in Drenthe?
  Op 5 sterrencamping De Berenkuil staat je vakantiewoning op een plekje middenin de soms heuvelachtige natuur. IJs, snoep en drankjes kun je in Het Bommelhoes kopen, in het hoogseizoen is daar ook het Afhaalbuffet. Super de Beer is de kleine supermarkt op het park, waar je terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen zoals heerlijk vers brood maar ook melk, fruit, groente en vers vlees..

  Tijdens de schoolvakanties (v.a.pasen) worden er door het enthousiaste recreatieteam allerlei grappige en en uitdagende activiteiten georganiseerd op het park.

  De camping is een paradijs voor de kinderen, meer dan 23 speelplekken, het Beren-speel-bos, buiten-zwembad, grote speelvijver met strand, Natuurontdekkingspad en een uitgebreid recreatieprogramma. Verder kunnen de kinderen bij minder weer heerlijk spelen met hun vrienden in de nieuwe binnenspeeltuin Tippedoki. Voor de sportieve gasten is er een multifunctioneel sportveld.

  Fiets eens een door Landgoed De Berenkuil over de uitgezette fietsroute. Er zijn lange en korte routes. Bovendien zijn ze in de vorm van een acht, zodat je halverwege nog terug kunt. Handig met kleine fietsers. Wil je liever met de bus? In juli en augustus kun je met een oude schoolbus toeren door Drenthe. De camping ligt vlakbij een heleboel attracties als Dierenpark Emmen, Verkeerspark Assen, Oranjestad, het Speelgoedmuseum...  Boek De Berenkuil via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!