16 sfeervolle tiny houses in de bossen
Nationaal Park Drents Friese Wold
Inclusief ontbijt
Voorzieningen camping de Reeënwissel
Rust, ruimte en natuur
Recreatiemeer op korte afstand
Drents Museum
Assen, Emmen en Hoogeveen
 • KleinschaligXS
 • Bij het water
 • Bosrijke omgeving
 • The Forest Cabins - kijk voor de beste deals bij:
  Zelfverhuur Bekijk
  prijs


   

  Glamping op The Forest Cabins

  Vakantiepark The Forest Cabins, Drenthe

  In het bos van het Nationaal Park Drens Friese Wold ligt naast camping de Reeënwissel een kleine glampingcamping The Forest Cabins met 16 tiny houses. Heb jij altijd een keer in zo'n compact huisje vakantie willen vieren in Drenthe? Je wordt 's morgens wakker met op de achtergrond het geruis van de bomen, dat is toch relaxed wakker worden?

  Deze bijzondere vakantiewoning met ontbijt is compleet ingericht.
  Wandelen en fietsen, het kan in deze omgeving volop. De vakantielocatie is een samenwerking van TinyParks en de kindvriendelijke camping de Reeënwissel. De Reeënwissel heeft veel voorzieningen waar je gebruik van mag maken en waardoor je niets te kort komt. Op korte afstand ligt een recreatiemeer en een buitenbad. Ook organiseert The Forest Cabins regelmatig een TinyParks Family diner.

  Vergeet je wandelschoenen en fietsen niet
  Er ligt vanaf het TinyPark een groot netwerk aan fiets- en wandelpaden. Deze brengen je naar schilderachtige Drentse brinkdorpen, waar het heerlijk bijkomen is op een van de vele gezellige terrasjes. Het nabije Hoogersmilde heeft alle winkelvoorzieningen, op korte afstand bevinden zich de gezellige steden als Assen, Emmen en Hoogeveen. Het groene Drenthe is beroemd om de vele recreatieve, culturele en folkloristische evenementen: wat dacht je van de Hunebedroute, het natuurzwemwater het diepe Blauwe Meer, de diverse musea zoals het Drents museum. En natuurlijk is het erg leuk om de diverse markten en braderieën te bezoeken met de vele streekproducten. Verder heel indrukwekkend voor het hele gezin: Westerbork (herinneringscentrum WOII).


  Boek The Forest Cabins via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!