Bekijk grote foto's

Waterpark De Bloemert

Gelegen aan Zuidlaardermeer
Jachthaven, trailerhelling
Zeil- en Surfschool
Online supermarkt
Tegenover Noordlaarderbossen
Meer dan 1100 km fietspaden
 • Beoordeling7.9
 • KleinschaligS
 • Bij het water
 • Bosrijke omgeving
 • Waterpark De Bloemert - kijk voor de beste deals bij:
  Summio Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Waterpark De Bloemert, Drenthe

  Lekker luieren op de aanlegsteiger van uw bungalow? Op Summio Waterpark De Bloemert in Midlaren kan het. Vanuit de jachthaven van het park vaart u gemakkelijk het uitgestrekte Zuidlaardermeer op. Met meer dan 1.100 kilometer fietspaden, 53 historische hunebedden, drie nationale parken en uitgebreide mogelijkheden voor watersport, biedt Drenthe voor ieder wat wils. Bij de zeilschool van De Bloemert leert u alles over watersport. Tegenover het park liggen de Noordlaarderbossen voor een fijne wandeling. En na alle natuurschoon is daar Groningen op 15 kilometer afstand voor uw portie cultuur en stedelijk vertier.

  Ondanks dat De Bloemert geen Fun & Entertainment-team heeft, hoeft u zich tijdens uw verblijf zeker geen moment te vervelen. Naast alle faciliteiten worden er rondom het park vele activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

  Kinderfaciliteiten op het park
  De Bloemert beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er een midgetgolfbaan, basketbal- en volleybalveld en zijn er diverse speeltuintjes en vismogelijkheden. Natuurlijk is er ook het Zuidlaardermeer, waar niet alleen kan worden gezwommen, maar u kunt er ook waterfietsen, roeien, surfen en zeilen. In de omgeving van De Bloemert zijn er ook leuke uitstapjes voor de kinderen.
  Omgeving van het park
  In het land van de kleurrijke heidevelden met honderden kilometers fietspaden vindt u De Bloemert in Midlaren. Het waterrijke bungalowpark ligt direct gelegen aan het Zuidlaarderrmeer en biedt tal van watersportmogelijkheden. Of wilt u liever een bezoek brengen aan het verkeerspark in Assen of het molenmuseum in Zuidlaren? Stadliefhebbers kijken vanaf de Martinintoren over Groningen of nemen een rondvaartboot door de grachten. Er valt nog veel te ontdekken in de veelzijdige provincie Drenthe!  Boek Waterpark De Bloemert via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!