Park de Zeegser Duinen

Kleinschalig vakantiepark
Bezoek dal Drentsche Aa
Luxe vakantiewoningen met veel ruimte
Fietsen en wandelen
 • Beoordeling9.0
 • KleinschaligXS
 • Bosrijke omgeving
 • Park de Zeegser Duinen - kijk voor de beste deals bij:
  Dutchen Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Park de Zeegser Duinen, Drenthe

  Heb jij behoeft aan rust, ruimte en volop groen? En wil jij dit jaar verantwoord recreëren? Recreatiepark de Zeegser Duinen ligt tegen een ongerept stukje Nederland het Nationaal Park Drentsche Aa. Hier vind je een grote variatie aan landschappen, heidevelden, zandverstuivingen, bossen en weilanden. En dan liggen steden zoals Groningen en Assen ook nog eens op 20 minuten met de auto. De vakantiewoningen zijn zo ontworpen dat ze één zijn met de natuur. De 4 tot 8 persoonslodges staan allemaal op fijne ruime plekken. Dat wordt volop genieten van een verblijf op een kleinschalig vakantiepark in een luxe vakantiewoning midden in de natuur.

  De Drentsch Aa, een beek kronkelend door een prachtig landschap
  De Drentsch Aa baant zich een weg door een prachtig dal. Hier vind je een grote diversiteit aan landschappen. Fiets of wandel door uitgestrekte bossen met de diverse zandmeren en strandjes. Of kijk uit over de heidevelden en bezoek grafheuvels en hunebedden. Kortom dit is een vakantieplek waar vervelen geen optie is. Bezoek de grootste schaapskudde van Drenthe en proef van de heerlijke streekproducten zoals dubbel Drents brood, geitenkaas, Drentse heidekoeken en Kniepertjes. Verder liggen steden als Groningen en Assen op goede afstand om een dagje uit te plannen.

  (Park De Zeegser Duinen is een park in aanleg en wordt in fases opgeleverd. Momenteel wordt er aan de laatste fase gewerkt. Men doet zijn uiterste best om de overlast tot een minimum te beperken.)

  Boek Park de Zeegser Duinen via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!