Bospark Lunsbergen

Kindvriendelijk
Nabij Borger
Koos Kids Club
Zwembad
Nabij Assen
 • Beoordeling8.4
 • Middelgroot parkM
 • Binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Bospark Lunsbergen - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Bospark Lunsbergen, Drenthe

  In het mooie natuurschoon van Drenthe wordt het volop genieten. Kies je voor een vakantie in Drenthe dan kies je voor Bospark Lunsbergen met diverse goede en kindvriendelijke voorzieningen. De vrijstaande bungalows en chalets liggen verspreid door het bos en bieden veel privacy. De omgeving biedt diverse mogelijkheden voor optimale ontspanning. Zo kun je mooie fietstochten en wandelingen maken en een bezoek aan de Hunebedden is een echte aanrader voor jong en oud.

  Ook voor kinderen is Bospark Lunsbergen de ideale plek voor een heerlijke vakantie.
  Naast de kindvriendelijke chalets beschikt het park over een overdekt zwembad met kleuterbad en diverse speeltuinen. Op fietsafstand van Bospark Lunsbergen ligt Nationaal Park Het Dwingelerveld, een van de grootste heidegebieden van West-Europa. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes uitgezet die je langs de mooiste plekjes leiden.

  Breng een bezoek aan het Drents Museum of het Hunebedcentrum in Borger. Ook kinderen hoeven zich niet te vervelen. Speelstad Oranje en de Sprookjeshof liggen in de buurt. Dierenliefhebbers kunnen genieten van dieren uit alle werelddelen in Dierenpark Emmen of bezoeken Exloo, een van de weinige dorpen in Nederland waar je een schaapskudde en schaapsherder kan bewonderen.

  Gelegen naast het Drentse natuurgebied Gieten-Borger.
  Ontdek de toppen van de bomen via het Boomkroonpad of bezoek de enorme heidevelden van Nationaal Park Het Dwingelerveld. Liefhebbers van rust en ruimte kunnen op bungalowpark Bospark Lunsbergen hun hart ophalen.

  Boek Bospark Lunsbergen via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!