Bekijk grote foto's

Landal Hof van Saksen Landal GreenParks vakantiepark

Uniek vakantieresort
Spa en Wellness
Academies voor de kids, spelen en leren
Vijf restaurants, culinair aanbod
Stijlvolle, kingsize boerderijen
1000 m2 indoor speelplezier
Grootste indoor waterglijbaan
Grootste trechterglijbaan
 • Beoordeling8.4
 • KleinschaligS
 • Binnenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Landal Hof van Saksen - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Hof van Saksen, Drenthe

  Een vakantie of weekend in eigen land op het allerhoogste niveau. Dat biedt het Hof van Saksen, nabij Assen. Het Hof van Saksen ligt midden in het stroomgebied van de Aa en Hunze in het eeuwenoude, pittoreske esdorpenlandschap. Zowel de Saksische, rietgedekte boerderijen als de Havezate zijn geïnspireerd op de oude Drentse boerderijen, met hun karakteristieke vorm en rieten daken, die bijna tot de grond reiken.

  Een onbezorgde vakantie met jonge kinderen
  Op het autoluwe resort, aan de zoom van de Hondsrug is voor jong en oud iedere dag iets nieuws te ontdekken of te beleven. In Havezate vind je de voorzieningen op topniveau; restaurants en een Grand Café, maar ook een zwemparadijs, een Spa en een fitnessruimte. Daarnaast is er de gezellige Brink met onder andere een bowlingbaan en speelparadijs Harrewar.Ook vind je er de Family Adventure Golfbaan, een 18-holes golfbaan voor het hele gezin en de handboogschietbaan.

  Direct buiten het resort begint het rustieke Drentse landschap van bos, hei en schilderachtige dorpjes. Een vakantie op resort Hof van Saksen betekent onbezorgd ontspannen, heerlijk recreëren en eindeloos genieten in een schitterende omgeving. Of je nu wilt ontspannen met een goed boek, wilt genieten in de Spa, culinair verwend wilt worden of met de kinderen de klimtoren wilt beklimmen; Op het Hof van Saksen kan het allemaal!

  Luxe voorzieningen en spanning voor het hele gezin
  Onlangs zijn het Grand Café en het Italiaans restaurant Gusto compleet vernieuwd en hebben een prachig nieuw en sfeervol interieur. Je vindt ze allebei in het centrumgebouw Havezate.

  Tieners opgelet! Glijbanen, trechters en indoor speedglijden
  De trots van Hof van Saksen zijn wel de vier indoor waterglijbanen waaronder de leukste Trechterglijbaan en een geweldige bandenglijbaan. En wat dacht je van een 107 meter lange wildwaterbaan, krijg je al zin? En voor de kleintjes is er een muzikaal peuterbad, hoe vrolijk is dat.

  De grootste indoor waterglijbaan hoef je niet alleen te trotseren. Je beleeft deze onvergetelijke ervaring samen in een band voor maximaal vier personen. Zet je schrap voor een vrije val van 10 meter, waarna je samen met hoge snelheid door een gigantische trechter naar beneden suist en meerdere keren heen en weer glijdt. In de hoogste bandenglijbaan van de Benelux ga je in een 2-persoonsband in een razende vaart naar beneden. Onderweg draai je maar liefst vier keer volledig in de rondte en word je verrast door lichteffecten. Of wat dacht je van de nieuwe (2023) Subito, een sensationele waterglijbaan van wel 120 meter lang met fantastische lichteffecten. En deze Subito is ook nog eens de grootste overdekte waterbowlwaterglijbaan van Nederland.  Boek Landal Hof van Saksen via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!