bungalows Landal Hof van Saksen

8.4
Uniek vakantieresort
Spa en Wellness
Academies voor de kids, spelen en leren
Vijf restaurants, culinair aanbod
Stijlvolle, kingsize boerderijen
1000 m2 indoor speelplezier
Grootste indoor waterglijbaan
2019 Grootste trechterglijbaan v.a. 5 juli
Landal Hof van Saksen - kijk voor de beste deals bij:
Landal Bekijk
prijs


Over vakantiepark Landal Hof van Saksen, Drenthe

Een vakantie of weekend in eigen land op het allerhoogste niveau. Dat biedt het Hof van Saksen, nabij Assen. Het Hof van Saksen ligt midden in het stroomgebied van de Aa en Hunze in het eeuwenoude, pittoreske esdorpenlandschap. Zowel de Saksische, rietgedekte boerderijen als de Havezate zijn geïnspireerd op de oude Drentse boerderijen, met hun karakteristieke vorm en rieten daken, die bijna tot de grond reiken.

Een onbezorgde vakantie met jonge kinderen
Op het autoluwe resort, aan de zoom van de Hondsrug is voor jong en oud iedere dag iets nieuws te ontdekken of te beleven. In Havezate vind je de voorzieningen op topniveau; restaurants en een Grand Café, maar ook een zwemparadijs, een Spa en een fitnessruimte. Daarnaast is er de gezellige Brink met onder andere een bowlingbaan en speelparadijs Harrewar.

Direct buiten het resort begint het rustieke Drentse landschap van bos, hei en schilderachtige dorpjes. Een vakantie op resort Hof van Saksen betekent onbezorgd ontspannen, heerlijk recreëren en eindeloos genieten in een schitterende omgeving. Of je nu wilt ontspannen met een goed boek, wilt genieten in de Spa, culinair verwend wilt worden of met de kinderen de klimtoren wilt beklimmen; Op het Hof van Saksen kan het allemaal!

Luxe voorzieningen en spanning voor het hele gezin
Onlangs zijn het Grand Café en het Italiaans restaurant Gusto compleet vernieuwd. Je vindt ze allebei in het centrumgebouw Havezate.

Je vindt op Hof van Saksen de grootste indoor waterglijbaan ter wereld, de hoogste bandenglijbaan van de Benelux en de steilste indoor speedslide van Nederland. De grootste indoor waterglijbaan hoef je niet alleen te trotseren. Je beleeft deze onvergetelijke ervaring samen in een band voor maximaal vier personen. Zet je schrap voor een vrije val van 10 meter, waarna je samen met hoge snelheid door een gigantische trechter naar beneden suist en meerdere keren heen en weer glijdt.
In de hoogste bandenglijbaan van de Benelux ga je in een 2-persoonsband in een razende vaart naar beneden. Onderweg draai je maar liefst vier keer volledig in de rondte en word je verrast door lichteffecten.

Vanaf 5 juli 2019 kun je op Hof van Saksen de langste trechterglijbaan in, dat wordt 195 meter glijden en kiezen uit vier trechters.


Boek Landal Hof van Saksen via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!