Landal Hunerwold State

7.8
In Nationaal Park Drents-Friese Wold
Ca. 40 km van Assen
Zwembad op naastgelegen camping
Landal Hunerwold State - de beste prijzen en boeken bij:
Landal Bekijk
prijs

Over vakantiepark Landal Hunerwold State, Drenthe

Direct grenzend aan Nationaal Park Het Drents-Friese Wold vindt u Landal Hunerwold State, een bungalowpark met 97 luxe villa’s. Al deze villa’s zijn vrijstaand! In de buurt wachten natuur, kalkovens en hunebedden op uw bezoek.

In Drenthe fietst u de mooiste routes langs zandverstuivingen, visplaatsen en recreatieplassen. Als u gaat wandelen, neem dan zeker een volle picknickmand mee! Voor een lekker diner zijn er vele terrassen in de buurt van Wateren of het eetcafé op het park. Landal Hunerwold State biedt tijdens en na de vakanties activiteiten aan zowel op als buiten het park. De natuurrijke omgeving heeft u van alles te bieden om lekker te genieten en te ontspannen.

Kinderfaciliteiten op het park
Landal Hunerwold State beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er een speeltuin, een openluchttheater, een overdekt verwarnd zwembad en buitenbad voor de kinderen op de naastgelegen camping (het zwembad is geopend van 25 april - 30 september). Probeer ook eens met de kinderen een visje te vangen..

Fun & Entertainment-programma
Op Landal Hunerwold State wordt er in de mei- en zomervakantie een leuk Fun & Entertainment-programma georganiseerd i.s.m. de naastgelegen camping.

In de omgeving
In Drenthe kunt u nog ongestoord genieten van het ongerepte natuurschoon, ruimte en ontspanning maar ook van actie en plezier. De vele wandel- en fietsroutes die u start bij Landal Hunerwold State in Wateren brengen u naar de kleurig heidevelden, hunebedden en recreatieplassen. Dicht bij het bungalowpark vindt u leuke attracties zoals het Shakespeare theater in Diever, Speelstad Oranje in Oranje en het Planetron Cinedome in Dwingeloo. U hoeft zich dus niet te vervelen!

Boek Landal Hunerwold State via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!