Bekijk grote foto's

Hunzedal

Veelzijdig familiepark
Nabij Assen en Emmen
365 dagen per jaar een animatieteam
Recreatieplas met strand en zwemparadijs
Buitenbad
Aan de Drentse Hondsrug
Dicht bij het centrum van Borger
 • Beoordeling8.2
 • Groot parkL
 • Bij het water
 • Zwemparadijs, aquapark
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Hunzedal - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Hunzedal, Drenthe

  Vakantiepark Hunzedal biedt voor elk seizoen een heerlijke vakantie. De omgeving van het plaatsje Borger biedt talloze mogelijkheden voor ontspanning en leuke activiteiten. De fietspaden nodigen uit tot tochtjes langs de mooiste plekjes. Maar om eerlijk te zijn, dit park heeft zoveel te bieden dat je tijd te kort komt. Wordt het zwemmen in het subtropisch zwembad met glijbaan en stroomversnellingen? Of ga je in de zomervakantie een duik maken in het buitenbad. En wat dacht je van de Adventure hal waar je kunt klimmen, handboogschieten of je weg vinden in het ondergronds Labyrint.

  Bij mooi weer is het heerlijk toeven op het strand bij de recreatieplas.
  Op het park kun je fietsen huren. Je kunt ook genieten van een avontuurlijke wandeling door het eeuwenoude natuurgebied 'Het Drouwenerzand'. Een belangrijke trekpleister is het Hunebedcentrum. Verder zijn er natuurlijk volop mogelijkheden voor een dagje uit: het Noorder Dierenpark, Orvelte, het Boomkroonpad en nog veel meer... Daarnaast bieden de horecafaciliteiten vele mogelijkheden.

  Koos Konijn zorgt ervoor dat geen kind zich verveelt op dit fijne vakantiepark in Drenthe
  Als gast van Vakantiepark Hunzedal kun je gratis gebruikmaken van de sport- en animatie activiteiten en heb je gratis toegang tot het zwemparadijs met buitenbad. Daarnaast beschikt dit park over een Adventure hal, waar het mogelijk is om te klimmen, handboogschieten en een weg te zoeken door het ondergronds labyrint.

  Boek Hunzedal via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!