Landal Orveltermarke Landal GreenParks vakantiepark

Overdekt zwembad
Indoorspeelplaats
Pitch&Putt golfbaan
Online supermarkt
Avontureneiland
227 bungalows
 • Beoordeling7.9
 • KleinschaligS
 • Binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Landal Orveltermarke - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Orveltermarke, Drenthe

  Verscholen in de rustige en weidse natuur van Drenthe, ligt bungalowpark Landal Orveltermarke. Een unieke locatie in Noord-Nederland voor de liefhebber van rust, natuur, historie en cultuur. Hier in Witteveen heb je het gevoel terug te gaan in de tijd. Zo kun je tijdens een wandeling over de bloeiende heidevelden een Schotse Hooglander tegenkomen. En in het nostalgische museumdorp Orvelte voel je de geschiedenis van 100 jaar geleden nog.

  Ook de bungalows zelf ogen klassiek, maar ze zijn voorzien van alle comfort van nu. Het park beschikt over alle moderne gemakken zoals een restaurant, zwembad en overdekte kinderspeelplaats. je golfvaardigheden kun je testen op de 18 holes Pitch&Putt golfbaan direct naast het park.

  Orvelte is één van de mooiste dorpen in Nederland. Je kunt heerlijk wandelen in en om Orvelte en je gaat genieten van de monumentale rietgedekte boerderijen in dit historische dorp. In de omgeving van het park is zoveel te beleven dat je al snel tot de conclusie zal komen dat een dag best wat extra uren zou mogen hebben! Wil je bij warm weer verkoeling zoeken in het water, dan kun je terecht bij één van de vele dagrecreatie-terreinen in de omgeving.

  In de prachtige omgeving van Landal Orveltermarke is voor jong en oud veel te beleven. Je kunt heerlijk fietsen, wandelen en genieten van de adembenemende natuur. De vele bezienswaardigheden in de omgeving, verschillende musea en diverse attractieparken zorgen ervoor dat je jezelf, ook wanneer het weer iets minder mooi is, niet hoeft te vervelen. Tip, maak een wandeling in één van de diverse natuurgebieden zoals Natuurgebied Ter Horsterzand, Orvelterzand, Boswachterij Sleenerzand, Mantingerzand of Nationaal Park Dwingelderveld.

  Fiets vanaf Landal Orveltemarke door de bossen van Drenthe en neem onderweg de tijd om te genieten van de rust en ruimte die deze provincie biedt. Uitstapjes maak je gemakkelijk vanaf dit bungalowpark in Witteveen. Bij het museumdorp in Orvelte en de hunebedden in Borger ga je even terug in de tijd. Zin in meer eigentijdse activiteiten? Ga dan met de kinderen naar de kaasmakerij of Speelstad Oranje.

  Wat is er leuker dan met het hele gezin lekker sportief buiten bezig te zijn? Dat kan nu op Landal Orveltermarke! Het park opent op 22 april 2016 een spectaculair nieuw avontureneiland. Een eiland waar zowel jonge kinderen als ouder kinderen zich zullen vermaken.


  Boek Landal Orveltermarke via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!