• Beoordeling8.9
 • Bij het strand
 • Waddenduyn - kijk voor de beste deals bij:
  Dutchen Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Waddenduyn, Waddeneilanden

  Park Waddenduyn is een kleinschalig, luxe vakantiepark op Texel met 9 luxe vakantiehuizen. De luxe, rietgedekte 6-persoons vakantiehuizen bevinden zich op een unieke locatie nabij het dorpje Den Burg en hebben een zeer zonnige tuin op het zuiden, sommigen met een heerlijk vrij uitzicht en veel privacy.

  Authentiek Noord-Hollands polderlandschap
  Vanaf Den Helder vertrekt elk uur een veer voor een ontspannen overtocht naar het grootste Nederlandse waddeneiland Texel. Dit vriendelijke eiland wordt gekenmerkt door een veelzijdigheid aan landschappen. Aan de Noordzee-zijde beschermt een brede, grillige duinzoom het achterland tegen het water. Daarachter strekt zich een authentiek Noord-Hollands polderlandschap uit tot aan de kwelders en de slenken van het Tesselse Wad.

  Altijd wat te beleven
  Op Texel is altijd wat te beleven. De veranderende jaargetijden kleuren de dagen en geven ze invulling. In de koude maanden is het uitwaaien geblazen langs het strand en door de bossen. De lente brengt lammetjes en de terugkeer van vele bijzondere vogelsoorten die Texel als broedgebied hebben gevonden. Op de fiets erop uit om er deel van te worden! Texel beschikt over ruim 135 km gescheiden fietspad.

  De zomers duren net iets langer op de Waddeneilanden en nodigen uit tot lekker luieren op het strand of op de gezellige terrasjes van de verschillende dorpjes.

  Natuureiland
  Texel is een eiland dat omringd wordt door de bijzondere en uitgestrekte natuurgebieden. De duinen, de Noordzee en de Waddenzee maken dat Texel een paradijs is voor natuurliefhebbers en rustzoekers.  Boek Waddenduyn via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!