Vakantieparken bij Disneyland Parijs

Bezoek Disneyland in Parijs vanaf het vakantiepark Disneyland® Parijs
Ben jij op zoek naar een leuke kindvriendelijk vakantiepark niet te ver van Disneyland® Parijs? Hier vind je een selectie Franse parken die niet te ver van Disneyland® Parijs liggen. Je kunt dit fantastische pretpark goed bereiken met de auto of het openbaar vervoer vanaf het park. Het zijn vaak parken die in een groene omgeving liggen met een zwembad en goede voorzieningen. Combineer zo een gezellig dag op het vakantiepark met een dag Parijs of een bezoek aan Disneyland®.Vakantieparken bij de Efteling Kaatsheuvel

Bezoek de Efteling Kaatsheuvel vanaf het vakantiepark Efteling Kaatsheuvel
De Efteling in Kaatsheuvel kent iedereen. Droom weg in de wonderschone wereld van Droomvlucht en geniet van het uitzicht vanuit de Pagode. Lach om de kletsnatte broek van opa in de Piraña en kom weer tot rust in de prachtige natuur vanuit de bootjes van de Gondoletta. Of loop met de kinderen door het sprookjesbos en haal herinneringen op uit je eigen jeugd! Vanaf de door ons geselecteerde vakantieparken ben je in no time in dit bijzondere pretpark voor een sprookjesachtige tijd met je gezin.


Vakantieparken bij Walibi Holland

Bezoek Walibi Holland vanaf het vakantiepark Walibi Biddinghuizen
Bezoek Walibi bij Biddinghuizen in Flevoland. De verschillende supersnelle achtbanen en unieke thrill rides zijn een avontuur voor jong en oud!

Toppers zijn de nieuwe UNTAMED, een stalen achtbaan met houten onderstel, of de Goliath met een topsnelheid van ruim 100 km/u, de Speed of Sound met de snelheid van geluid, of de Space Shot die je 60 meter de hoogte in schiet. Adrenaline gegarandeerd!


Vakantieparken bij Legoland Billund

Bezoek Legoland Billund vanaf het vakantiepark Legoland Billund
Legoland in Billund is de bekendste attractie van Denemarken. Het park bestaat uit meer dan 50 miljoen LEGO-steentjes en meer dan 50 spannende attracties.

Er is zoveel te doen... Enkele hoogtepunten: Miniland voor de kinderen, LEGOREDO Town en Adventure Land mag je niet missen. Voor de allerkleinsten is er Duplo Land. Ook vind je hier Pirate Land en Polar Land!

Legoland betekent plezier voor iedereen, en is goed bereikbaar vanaf de verschillende vakantieparken.