Fantastisch gelegen aan strand en duin!
Strandhuisjes
Binnenspeeltuin
 • Beoordeling8.5
 • Bij het strand
 • Bij het water
 • Molecaten Park Hoogduin - kijk voor de beste deals bij:
  Molecaten Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Molecaten Park Hoogduin, Zeeland

  De ligging van Molecaten Park Hoogduin, direct achter het hoge duin, is fantastisch. Na een mooie klim het duin op heb je een geweldig panoramisch uitzicht over de vier sterren camping met kampeerplaatsen en huurcaravans (luxe chalets), het boerenland van Zeeland met de pittoreske dorpjes en het geweldige uitgestrekte strand dat tot de schoonste stranden van Nederland behoort!

  Voor wie uitkijkt naar een vakantie op een camping in Zeeland met zon, strand en zee is Molecaten Park Hoogduin een heerlijke plek. Of trekje er liever op uit? De omgeving van Hoogduin in Zeeland is enorm veelzijdig. Wist je dat hier heel veel haaientanden op het strand te vinden zijn? Welkom op Molecaten Park Hoogduin in Zeeland!

  Het luxe vakantiehuis 't Cadzhuys staat naast Molecaten Park Hoogduin en direct onderaan het duin! Binnen een paar minuten sta je op het prachtige Zeeuwse strand. Vakantiehuis 't Cadzhuys is ideaal voor wie met familie of vrienden wil genieten van alle luxe en comfort in een vakantiehuis aan zee. Kom je met de hele familie of vriendenclub genieten in het luxe 10-persoons vakantiehuis 't Cadzhuys in Zeeland. Al het goede van Zeeland en België (o.a. Brugge & Knokke) bevindt zich op (zeer) korte afstand.

  Boek Molecaten Park Hoogduin via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!