Bekijk grote foto's
Openluchtzwembad
Grenzend aan Landgoed de Utrecht
Restaurant
Online supermarkt
 • Beoordeling8.0
 • KleinschaligS
 • Buitenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Parc Duc de Brabant - kijk voor de beste deals bij:
  Summio Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Parc Duc de Brabant, Noord-Brabant

  Genieten van het Bourgondische leven midden in de natuur, doet u op Duc de Brabant in Diessen-Baarschot. Dit bungalowpark met 147 bungalows ligt in het Land van de Hilver, in het zuiden van Noord-Brabant.

  Dit afwisselende landschap kunt u het beste met de fiets of benenwagen verkennen. U komt dan langgevelboerderijen, natuurgebieden en gezellige dorpjes tegen. Uitrusten kan in de bungalow, in uw eigen jacuzzi of sauna. Combineer een dagje fietsen of wandelen met een bezoek aan Landgoed d'Utrecht, een safari in Beekse Bergen of een bezoek aan De Efteling. Sluit uw dag af met een culinair hoogstandje in het streekspecialiteitenrestaurant op het park.

  Op Duc de Brabant valt voor kinderen als volwassenen genoeg te beleven. Uw vakantie wordt zeker een succes. Zowel op het park als in de directe omgeving worden diverse activiteiten georganiseerd.

  Kinderfaciliteiten op het park
  Duc de Brabant beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er een kinderspeelhoekje, basketbalpleintje, tafeltennistafels, speelweide, speeltuin en een openluchtzwembad met zonneterras en apart kinderbad (het zwembad is geopend van begin mei t/m september).

  Fun & Entertainment-programma
  Op Duc de Brabant wordt in de mei- en zomervakantie een leuk Fun & Entertainment-programma georganiseerd.

  Omgeving van het park
  In een afwisselend landschap met gezellige dorpjes, langgevelboerderijen en prachtige natuurgebieden ligt Duc de Brabant in de plaats Diessen-Baarschot. Vanaf het moment dat u Noord-Brabant binnenkomt, straalt de gastvrijheid, gezelligheid en de Bourgondische levensstijl u tegemoet. Combineer een dagje fietsen met een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek of het DAF-museum in Eindhoven. Terug in uw bungalow geniet u van drankjes en gerechten uit de streek.


  Boek Parc Duc de Brabant via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!