Gastvrij familiepark
Direct aan het strand
Omringd door prachtige natuur
Waanzinnig veel zwemplezier!
Volop activiteiten voor jong en oud
 • Beoordeling7.8
 • Middelgroot parkM
 • Bij het strand
 • Winterverblijf
 • Ardoer Julianahoeve - kijk voor de beste deals bij:
  Ardoer Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Ardoer Julianahoeve, Zeeland

  Ben jij op zoek naar een fijn vakantiepark voor het hele gezin aan het strand? Het strand van Renesse ligt op 5 minuten van vakantiepark Julianahoeve. Onderaan de duinenovergang ligt dit vijfsterrenpark, ook op loopafstand van het altijd levendige centrum van Renesse.

  Kom je ook zwemmen in het zwemparadijs met glijbanen?
  Spelen, spetteren en zwemmen het kan allemaal in Juultjes zwemparadijs. En voor waaghalsen is er ook nog eens een turboglijbaan van wel 77 meter lang. De jongste bezoekers mogen het verwarmd peuter- en kleuterbad ontdekken. En wat doe je dan als het weer buiten heel goed is? Dan ga je samen met je vriendjes spelen in het Spraypark, een heerlijke waterspeeltuin.

  Het vakantiepark is voorzien van alle gemakken. Centraal ligt de receptie. Er is de grote en goed gesorteerde supermarkt, een cafetaria met het gezellig terras, een bar en een groot plein waar in het hoogseizoen allerlei activiteiten georganiseerd worden. Het park beschikt over een Wifi netwerk.

  Het animatieteam is er voor groot en klein. Voor een partijtje tennis hoef je het park niet af, het multifunctioneel sportveld en een beachvolleybalveld zorgt voor een sportieve onderbreking. Het strand ligt slechts op een paar honderd meter van het terrein. Op dit brede strand is ruimte genoeg voor iedereen om heerlijk te genieten van de zon, zee en zand.

  Wat is de perfecte mix voor een fijne strandvakantie?
  Wat dacht je van strand, zee, bos, duinen en dan ook nog eens een bruisende badplaats? De terrasjes in Renesse zijn meestal vol en je kunt er volop winkelen en genieten van de Zeeuwse gezelligheid. En natuurlijk kun je in deze regio volop verse mosselen en andere visgerechten bestellen. Verder ligt Renesse ook nog eens aan een fantastisch strand. Verder kun je volop fietsend of wandelend genieten van de dynamische natuur op Schouwen-Duiveland Een bezoek aan het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk of Deltaplan Neeltje Jan moet je alvast in je agenda zetten. Verder kun je natuurlijk vanaf deze camping diverse leuke Zeeuwse steden zoals Veere, Zierikzee of Middelburg bezoeken.


  Boek Ardoer Julianahoeve via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!