Bekijk grote foto's

Landal Laceby Manor

Complex met luxe spa
Golfbaan 8-holes
Fietsverhuur
Goed restaurant
Spa en fitnessruimte (reserveren vooraf)
15 km van de stranden
Pods, bungalows, chalets
Lincolnshire Wolds ontdekken
 • Beoordeling8.9
 • KleinschaligXS
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Landal Laceby Manor - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Laceby Manor, Oost Engeland

  Vakantie in Oost-Engeland en op korte afstand van de kust (12 km) en aan de rand van de Lincolnshire Wolds, is dat wat je zoekt? Het Wellness Landal Laceby Manor Resort ligt in een heuvellandschap en mooie groene omgeving. Wil je een weekje ontspannen dan kan dit zeker op dit resort. Je kunt hier een verblijf boeken met een reservering voor de Spa. De spa heeft een binnen- en buitenbad, er zijn diverse behandelkamers en er is een erg goed spa-restaurant. Behalve een dagje spa kun je ook de 8-holes golfbaan (reserveren) en genieten van alles wat de omgeving aan uitzicht biedt. Vanaf jouw vakantieadres kun je perfect de Lincolnshire Wolds verkennen. Je ontdekt al snel de charmante dorpjes die allemaal in een mooi heuvellandschap liggen.

  En je logeert in een leuke Pod, compleet ingerichte bungalow of chalet
  Je logeert hier in een van de vele chalets die fijn zijn ingericht. Omdat het park naast een golfbaan ligt mogen de auto's niet bij jouw accommodatie staan maar op een centrale parkeerplaats. Op het hele park is de WiFi gratis. De spa en het zwembad is tegen een meerprijs en dient gereserveerd te worden.


  Ontdek de East Midlands, authentieke Engelse countryside
  Ja kunt vanaf het park wandelend de omgeving verkennen. De Lincolnshire Wolds is een gebied dat als 'outstanding Natural Beauty' wordt geprezen en dat is terecht. Je wandelt door een prachtig landschap met glooiende heuvels en kleine charmante typisch Engelse dorpjes. Een sprongetje over een kabbelend beekje en weer een nieuwe vallei met adembenemend uitzicht over bloemenvelden of een krijtgroeve. En dan kom je op het park en kun je bij The Clubhouse terecht voor een fijne lunch of diner. Heerlijk relaxen en genieten van maaltijden die veelal bereid zijn met regionale producten. Misschien wel een high tea en alle vijf je smaakpapillen wakker schudden. Voor de Spa-gasten is er een nieuw restaurant The Oak Room waar ze druk werken aan gezonde gerechten die genuttigd kunnen worden tijdens jouw verblijf in de spa, fitness of bij het zwembad.
  Boek Landal Laceby Manor via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Groot-Brittannië!