Bekijk grote foto's
74 bungalows met uitzicht op het water
Uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving
Vlak bij Nationaal Park Mols Bjerge
Aan het strand
 • Beoordeling8.0
 • KleinschaligXS
 • Bij het strand
 • Binnenzwembad
 • Wellness
 • Landal Ebeltoft - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Ebeltoft, Midden-Jutland

  Dayz Ebeltoft is een idyllisch vakantiepark gelegen aan de kust en het strand. Het park ligt letterlijk in het water, en vanuit elke bungalow heb je een prachtig uitzicht. Ontdek wat de omgeving van Djursland te bieden heeft. Hier liggen de meest ruige en gevarieerde landschappen van Denemarken, maar ook vele attracties, kindvriendelijke zandstranden en gezellige kustplaatsen. Vanuit Dayz Ebeltoft verken je gemakkelijk de prachtige omgeving. Maak samen een gezellige wandeling over het strand of bezoek fietsend met het hele gezin het Nationaal Park Mols Bjerge.

  Tijd voor elkaar, daar draait het om tijdens uw vakantie. Neem een verfrissende duik in het overdekte zwembad of speel een potje badminton in de sportzaal.
  De kinderen maken de hoogste sprongen op het springkussen in de speeltuin.

  Ontdek ook de watersportmogelijkheden rondom het park. Na een actieve dag in de buitenlucht geniet je van een maaltijd in het restaurant op het park. Dayz Ebeltoft heeft verder een overdekt zwembad, een midgetgolfbaan, een tennisbaan, een sportzaal en een speeltuin. Plezier voor jong en oud, op en rondom het park!

  Vanaf hier is het 150km naar Legoland. Je hoeft geen Lego liefhebber te zijn om hier een dagje met de kinderen door te brengen.

  Het gebied rondom Dayz Ebeltoft is populair bij vakantiegangers. Er liggen hier veel wandel- en mountainbikeroutes, het stadscentrum van Ebeltoft is mooi, leer hier alles over het leven in de zee in het Kattegatcentret of ga op jeepsafari in Ree Park.

  Boek Landal Ebeltoft via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Denemarken!