Bekijk grote foto's
Direct aan het Lipno-meer
Aan grens van het Bohemer Woud
Jachthaven
Autovrij park
Overdekt zwembad (€)
Gemeentelijk binnenzwembad
 • Beoordeling8.3
 • Middelgroot parkM
 • Bij het water
 • Binnenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Winterverblijf
 • Landal Marina Lipno - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Marina Lipno, Zuid-Bohemen

  Vakantiepark Landal Marina Lipno ligt direct aan het Lipno-meer in de wouden van de Zuid-Bohemen. Na één dag rijden vanuit Nederland zit u al in uw appartement op deze prachtige locatie in Tsjechië.

  Watersporters kunnen hier hun lol op: heerlijk zeilen of surfen op het Lipno-meer. Of raften en kanovaren op de rivier de Moldau. Maar in de oerbossen aan de oevers van de Moldau kunt u juist heerlijk wandelen en wegdromen in de natuur. Ook voor cultuurliefhebbers is er voldoende te zien. Bezoek Lipno nad Vltavou en de vele andere dorpjes in de buurt. Of wandel binnen in een van de vele kastelen die de Zuid-Bohemen rijk zijn. Tsjechië is voor velen nog onbekend terrein. Bent u er eenmaal geweest, dan bent u verkocht.

  Kinderfaciliteiten op het park
  Landal Marina Lipno beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er een spel-O-theek, een tafeltennistafel, kinderspeelhoek, speeltuin met speeltoestellen, minigolfbaan, airtrampoline en een gemeentelijk zwembad (tegen betaling) met kleuterbad.

  Bollo Club en Fun & Entertainment-programma
  Op het park kunnen de allerkleinsten zich lekker uitleven in het kinderspeelhuis. Hier kan naar hartelust geknutseld, gekliederd en gespeeld worden. Voor de kleine bezoekers worden in het speelhuis regelmatig amusementenprogramma's met spelletjes en wedstrijden georganiseerd.

  Omgeving van het park
  Ervaar een bijzondere vakantie in de bossen van Zuid-Bohemen. Al wandelend komt u de mooiste dier- en plantsoorten tegen en wordt u één met de natuur. Rust nog even uit op een kei bij de rivier en keer dan weer terug naar uw appartement van Landal Marina Lipno. Wilt u tijdens uw verblijf nog cultuur opsnuiven? Bezoek dan de vele burchten en kastelen of ga naar de mooie UNESCO-steden Cesky Krumlov of Holasovice.

  Boek Landal Marina Lipno via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Tsjechië!