Vossenburcht

Een park voor het hele gezin
Gelegen in een groene omgeving
Veel activiteiten voor de kinderen
Glampen in Overijssel
 • Beoordeling8.5
 • Bij het water
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Vossenburcht - kijk voor de beste deals bij:
  Belvilla Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Vossenburcht, Overijssel

  Vakantiepark/Camping De Vossenburcht is een vijfsterren vakantoepark midden in de bossen van IJhorst, bij Staphorst in Overijssel. Hier vind je alle voorzieningen voor een zorgeloze vakantie met het hele gezin. Er zijn kampeerplaatsen te huur, maar ook Staphorsterhuisjes en stacaravans en luxe tenthuizen, te vergelijken met lodgetenten met sanitair. Met natuurlijk alle voorzieningen die bij een familiecamping horen, zoals een zwembad en een recreatieteam.

  Rust, ruimte en natuur
  Familiecamping De Vossenburcht ligt in één van de mooiste gedeelten van Overijssel, waar je nog volop kan genieten van bossen en landerijen. In de directe omgeving vind je heide, diverse vennen en mooie oude boerderijen. Het park ligt aan de rand van het knusse dorpje IJhorst, vlakbij De Wijk, met uitgebreide winkelmogelijkheden en fiets- of tandemverhuur. In het hoogseizoen kun je na een actieve dag lekker eten in de snackbar of het kleine restaurant. In het voor- en naseizoen zijn er diverse openingstijden.

  Lekker actief bezig zijn?
  Er zijn ook ruime recreatiemogelijkheden in de directe omgeving van IJhorst. Op bijna 3,5 km ligt de recreatievijver “De Zwarte Dennen”, temidden van de staatsbossen. Hier vind je ook een ATB-parcours en een trimbaan, en er zijn er diverse wandelroutes uitgezet.

  Kindvriendelijke glampingcamping in Overijssel
  Om de kinderen hoef je je hier zeker niet te bekommeren. Er is een grote speeltuin met veel speeltoestellen, en in het hoogseizoen is er een professioneel animatieteam op de camping. Dit recreatieteam van TOP Recreatie zal gedurende het seizoen diverse evenementen organiseren zoals fietstochten, kinderspelen en veel meer. Elk jaar zorgt het team van TOP Recreatie voor een leuk animatie programma voor de kinderen. Elke ochtend kunnen de kinderen knutselen bij het Vossenhol, ‘s middags is er sport en spel en ‘s avonds is er een meeleef theater op de kindercamping IJhorst.

  Deze fantastische familiecamping heeft ook nog het voordeel dat ze in een prachtige bosrijke omgeving ligt. Je kunt hier mooie wandel- en fietstochten maken en genieten van de rust, de ruimte en de mooie natuur. In de directe omgeving vind je het leuke plaatsje Staphorst. Ook ligt de camping maar zo'n 15 km van attractiepark Slagharen verwijderd. Leuk voor een dagtripje vanaf familiecamping De Vossenburcht.


  Boek Vossenburcht via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!