Villapark De Koog De Krim Texel vakantiepark

Nieuw park, gereed lente 2020
Receptie op Camping de Shelter
Voorzieningen De Krim of Kogerstrand
Zwemmen vakantiepark de Krim
Wandelen en fietsen
Badplaats de Koog
Zeer luxe vakantiewoningen
 • Beoordeling9.0
 • MiniparkXS
 • Bij het strand
 • Wellness
 • Villapark De Koog - kijk voor de beste deals bij:
  Belvilla Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Villapark De Koog, Waddeneilanden

  Half juli 2019 kun je op Villapark De Koog zeer luxe villa's huren/boeken. Dit is een park in aanbouw. De zeer luxe villa's die hier aangeboden worden zijn geschikt voor 4 tot wel 12 personen en liggen op de perfecte locatie voor een vakantie op Texel.

  Is dit wat jij wilt voor een topvakantie op Texel?
  Op het villapark zijn drie verschillende type villa’s te huur. Alle villa’s zijn ruim van opzet en hebben een moderne, eigentijdse architectuur. De grote ramen bieden prachtig zicht op de natuurlijke omgeving. Verschillende villa’s liggen aan een waterpartij. De luxe inrichting, de sauna en de opgemaakte bedden zorgen ervoor dat het genieten direct kan beginnen.

  Nog meer luxe en beleving?
  Voor de ultieme wellness ervaring boek je de 6-persoonsvilla met privé zwembad én stoomcabine.

  De receptie van Villapark De Koog is gevestigd op Camping De Shelter (ca. 100 meter). Hier kun je bijvoorbeeld terecht voor het huren van een (elektrische) fiets en de verse broodjesservice. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er diverse supermarkten in De Koog.
  Tijdens je verblijf op Villapark De Koog mag je ook gebruik maken van de voorzieningen van de nabij gelegen Camping Kogerstrand (1,3 km) en Vakantiepark De Krim (9,7 km). Ideaal wanneer je een vakantie viert met kinderen; op beide parken is een nieuw indoor speelparadijs!

  Vanuit jouw luxe vakantiewoning de duinen in?
  Villapark De Koog ligt aan de rand van een uniek duingebied; je loopt zo "De Nederlanden" in, een gebied van het Nationaal Park Duinen van Texel. De duinen in dit gebied zijn schitterend met steile hellingen. Het gebied wordt begraasd door Galloway-runderen en schapen. Een fiets/wandelpad brengt jou vanaf de uitgang van het park, door de duinen, binnen 5 minuten naar het Noordzeestrand bij Paal 21.

  p.s. Gasten van Villapark De Koog die geboekt hebben bij "De Krim Texel" ontvangen gratis toegangskaarten voor het zwembad op Vakantiepark De Krim.

  Boek Villapark De Koog via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!