Village de Montmarsis

Ontdek de Dordogne
Bij de vestigingsstad Gourdon
Tennisbaan, voetbalveld, volleybalveld
Glamping in Safaritenten
Kleinschalig vakantiepark (60 huizen)
Zwembad met kinderbad
Restaurant en Bar
Luxe villas
 • Beoordeling9.0
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Village de Montmarsis - kijk voor de beste deals bij:
  FranceComfort Bekijk
  prijs
  TUI Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Village de Montmarsis, Dordogne

  Village de Montmarsis ligt vlakbij de vestingsplaats Gourdon, op een half uur ten zuid-oosten van Sarlat, de toeristische hoofdstad van de Dordogne. Rondom Gourdon ligen vele toeristische mogelijkheden. Ten oosten is er het “Parc Naturel Régional des Causses du Quercy”, met daarin de bekende plaatsen Rocamadour en Saint Cirq-Lapopie. In het zuiden ligt de bekende stad Cahors, bekend van de Cahorswijnen. In westelijke richting liggen plaatsen als Domme, La Roque-Gageac, Belvès en Villefranche. Heel veel “plus beaux villages de France”.

  Village de Montmarsis ligt op de glooiing van een heuvel en is ruim opgezet.
  Het is een kleinschalig park met ca 60 mooie en sfeervolle vakantiehuizen. Tussen de huizen is veel groen en grasvelden waar de kinderen volop kunnen spelen. Het park heeft veel faciliteiten als zwembad, tennisbaan, speeltuin, jeu de boules, tafeltennis, biljart, voetbalveld, volleybalveld, bar en restaurant. De Nederlandstalige beheerders doen er alles aan om de gasten een fijne vakantie te geven.

  Glamping kan ook in de Dordogne
  Alle huizen hebben een royale tuin en een overdekt terras waar je tot laat in de avond kunt genieten, en er is ook de mogelijkheid om een safaritent te huren; voor de echte glamping ervaring!

  Op het park vind je een sfeervol restaurant die een wisselende kaart heeft van lokale en regionale producten, maar ook diverse globale gerechten zoals pizza's, pasta's en hamburgers. Ook heeft het restaurant een speciaal menu voor vegetariërs en kinderen. De gezellige bar van het park ligt bij het zwembad, en hier worden regelmatig barbeque avonden georganiseerd.

  Boek Village de Montmarsis via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Frankrijk!