Vakantiepark de Lindenberg

Vakantiepark met nette bungalows
Rust, ruimte en natuur
Buitenzwembad, trampoline, binnenspeeltuin
Fietsen en wandelen
Bij nationaalpark De Sallandse heuvelrug
Bezoek Deventer, Zutpen, Enschede
 • Beoordeling8.3
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Vakantiepark de Lindenberg - kijk voor de beste deals bij:
  Belvilla Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Vakantiepark de Lindenberg, Overijssel

  Kleinschalig familiebedrijf met 57 bungalows gelegen tussen twee fantastische natuurgebieden namelijk het nationaalpark Sallandse Heuvelrug en De Borkeld. Wandelen en fietsen kun je hier weken. Tijd voor een vakantie in de natuur? Zoek je rust en ruimte en dan ook nog eens gastvrijheid? Boek dan een fijn vakantiehuis op Vakantiepark de Lindenberg bij Holten. Wat is er nou mooier dan met de kinderen op vakantie gaan naar een gezellige plek waar het hele gezin een heerlijke tijd heeft?

  Vakantiepark De Lindenberg heeft uitgebreide faciliteiten voor zowel 50+ als jonge gezinnen. De kinderen zullen zich goed vermaken in de complete speeltuin, lekker springen op de airtrampoline en daarna natuurlijk een heerlijk ijsje eten. Bij regen, geen paniek. De indoorspeeltuin zorgt ervoor dat de kinderen zich alle dagen vermaken. Honger? Bezoek dan het restaurant 't Kuyerhuus op bungalowpark De Lindenberg en neem meteen een kijkje in het Emaillemuseum, dat zich ook hier bevindt.

  En schijnt het zonnetje dan kunnen de kinderen lekker spelen en spetteren vanaf 1 mei tot half september in het verwarmde buitenbad. Voor de jongste bezoekers is er een leuke waterspeelplaats op vakantiepark de Lindenberg. Op slechts 15 autominuten van vakantiepark De Lindenberg ligt het subtropisch zwemparadijs De Scheg, het mooiste zwembad van Overijssel! Voor spanning en plezier kun je ook nog een dagje uittrekken richting Avonturenpark Hellendoorn. Een heerlijke vakantie in eigen land is dus heel erg dichtbij. Een vakantie waarin je kunt genieten van kilometerslange wandelpaden en fietsroutes door de mooiste natuurgebieden. En de gastvrijheid van de mensen in Salland en Twente.

  Een prachtige afwisselende omgeving die zich uitstekend leent voor het maken van wandelingen, eindeloos mooie fietstochten en leuke dagtrips. Hier vind je alle mogelijkheden voor de buitensporter zoals fietsers, wandelaars, hardlopers, wielrenners en mountainbikers. De Lindenberg ligt precies tussen een aantal unieke natuurgebieden als de Holterberg, het natuurreservaat De Borkeld met heide- en veengebieden en de Reggestreek, en de leuke plaatsen Deventer, Zutpen, Holten-Rijssen en Enschede.


  Boek Vakantiepark de Lindenberg via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!