Turracher Höhe

Chalets met jacuzzi en sauna
Op ruim 1700 meter hoogte
Ruime vakantiewoningen
Ligging midden in de natuur
Bezoek Klagenfurt, Villach of Salzburg
 • Beoordeling7.9
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Turracher Höhe - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Turracher Höhe, Karintië

  Vakantiepark Türracher Höhe staat op een hoogte van 1711 m in het dorp Turracher Höhe buiten het drukke toeristische centra aan de noordelijke rand van Karinthië. U woont ca. 50 km ten noordoosten van de stad Spittal an der Drau en 15 km van Bad Kleinkirchheim.

  Het park bestaat uit 30 vakantiehuizen en is omgeven door het grootste dennenbos van Oostenrijk. Door de hoogteligging is dit haast een garantie voor veel sneeuw gedurende het wintersseizoen. Maar ook in het zomerseizoen is een verblijf aan te raden. De nabijheid van de Schwarzsee en de Turachersee vergroot de unieke locatie van het park. Voor de gasten zijn er in het seizoen 2 restaurants. Beide restaurants zijn echter gesloten gedurende de tweede helft van april en maand november. Een verblijf op vakantiepark Türracher Höhe bezorgt u een onvergetelijke vakantie.

  Voor het bungalowtype Sonnleitn is een gemeenschappelijke sauna beschikbaar. Indien u hier gebruik van wenst te maken dient u dit bij de receptie te bespreken.  Boek Turracher Höhe via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Oostenrijk!