Groot vakantiepark in Noord- Brabant
Kindvriendelijke voorzieningen
Groot binnenbad
Glampen in Brabant
Overdekt speelparadijs
Vakantie aan het water
Recreatieplas met strand
Wandelen en fietsen
 • Beoordeling9.1
 • Groot parkL
 • Bij het water
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • TerSpegelt - kijk voor de beste deals bij:
  Ardoer Bekijk
  prijs


  Vakantiepark TerSpegelt, Noord-Brabant

  n de Kempen, het zuidelijk deel van Brabant en bovendien één van de mooiste gebieden van deze provincie, ligt camping TerSpegelt, een vijfsterren recreatiecentrum met alle comfort en volop goede voorzieningen. Bos, heidegebieden en vennen zijn het kenmerk van de Kempen, maar TerSpegelt biedt zoveel meer.

  Beleef het vernieuwde zwembad met CanalPlay
  Uitgestrekte recreatieplassen, waar je kunt zwemmen, waterfietsen, snorkelen, duiken, kanoën en noem maar op. Is het weer een dagje wat minder, dan ga je toch gewoon zwemmen in het overdekte strandbad. Het overdekte Sterrenstrand is sowieso geliefd bij de kinderen, er is hier namelijk van alles te beleven. Zo staat er een groot klimkasteel van wel 8 meter hoog, is er een leuk 'voetje-van-de-vloer-pad'. Het water is maar 40 cm diep waardoor ook de jongere kinderen hier veilig kunnen spelen.

  Voor alle leeftijden veel te beleven
  Een enthousiast recreatieteam organiseert tijdens de schoolvakanties en weekenden elke dag, leuke knutsel-, wandel-, fiets-, speel- en sportevenementen. Buiten ligt onder meer een mooie recreatieplas met strand, grote glijbaan, familieglijbaan, reuzefontein en iets heel nieuws: de Blob, een spectaculair soort springkussen in het water. In de buitenlucht ligt ook een voetbalveld, een vliegerveld, een kinderboerderij, een minigolfbaan, een fietscrossbaan, een grote speeltuin en een grote trampoline.

  En.... mocht je trek hebben na een dag buiten dan kun je lekker eten in het restaurant "de Keizer" of het strandpaviljoen "de Wijde Blick". En wil je graag bij jouw safaritent eten denk dan eens aan een fijne afhaalmaaltijd die je bij La Cantina kunt bestellen. De hartelijkheid en vriendelijkheid zijn niet alleen maar woorden, maar echte begrippen op Ter Spegelt. Zowel de omgeving van Kempen als de camping zijn bijzonder geliefd bij menig vakantieganger.

  De Kempen en de Acht Zaligheden ontdekken
  Tegenover camping TerSpegelt ligt Natuurpoort TerSpegelt, dit is hét vertrekpunt om verschillende wandel- en fietsroutes door De Kempen te ontdekken. Eersel is een super mooi Brabants dorp en onderdeel van de 'Acht Zaligheden', een mooi gebied met acht typische Kempische dorpen en bezienswaardigheden. Tijdens je vakantie met kinderen op TerSpegelt plan je natuurlijk wel een dagje Efteling of Toverland in.

  Boek TerSpegelt via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!