Vakantiepark Schaijk

Unieke vakantiewoningen
Bij natuurgebied De Maashorst
Vlak bij pittoreske plaatsen
Droneparcours
 • Beoordeling8.5
 • KleinschaligXS
 • Bij het water
 • Zwemparadijs, aquapark
 • Bosrijke omgeving
 • Vakantiepark Schaijk - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs
  TUI Bekijk
  prijs
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Vakantiepark Schaijk, Noord-Brabant

  Een fantastisch park, helemaal nieuw, in Noord-Brabant. Vakantiepark Schaijk is een mooi waterrijk en avontuurlijk vakantiepark voor het hele gezin. Vanuit je vakantiewoning stap je in een roeibootje en kun je de directe omgeving verkennen. Wat dacht je van een droneparcours? En voor de jeugd is er een nieuw watersplashpark.

  Unieke vakantiewoningen
  De vakantiewoningen liggen direct aan het water of midden in het bos in een mooi glooiend landschap. De Maashorst een magnifique natuurgebied, een echt oergebied in Noord-Brabant, ligt aan je voeten. Dit wordt genieten, fietsen, wandelen door de weidse bossen en heidevelden. Niets moet hier en alles mag. Een heerlijke relaxvakantie midden in de groene natuur. De jongste bezoekers kunnen op het park lekker klimmen en en ravotten in het indoor speelbos, of misschien wel een bal gooien op de mini-bowling. Verder kunnen ze bij mooi weer lekker met water spelen op de watersplashbaan (mei-augustus).

  In de directe omgeving is veel te beleven.
  Het landschap de Maashorst is een groot natuurgbied. Verder zijn de Efteling, Toverland en Billybird Park Hemelrijk op korte afstand gelegen. En voor een dagje winkelen of cultuur snuiven kun je de gezellige steden zoals Den Bosch en Nijmegen een bezoek brengen. Ook de charmante plaatsjes als Grave, Ravenstein en Uden hebben genoeg te bieden voor een gezellige dag onderweg.

  Boek Vakantiepark Schaijk via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!