Overdekt zwembad
Indoorspeelplaats
In buurt van recreatieplas Schaartven
Diverse landgoederen in omgeving
Restaurant
Online supermarkt
 • Beoordeling7.8
 • KleinschaligS
 • Binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Landal De Vers - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal De Vers, Noord-Brabant

  Op de grens van Noord-Brabant en Limburg, midden in de bossen bij Overloon, ligt Landal De Vers. Je hebt hier de Grote Peel en wat verder weg Nationaal Park de Maasduinen. Op dit bungalowpark is altijd iets leuks te doen en daarnaast biedt ook de omgeving eindeloos veel vakantieplezier. Je krijgt volop nieuwe energie van de boslucht om je heen. In de omgeving liggen de Overloonse Duinen met recreatieplas ’t Schaartven en natuur-gebied De Groote Peel. In Overloon bevinden zich het Nationaal Oorlog- en Verzetsmuseum Liberty Park en Zoo Parc Overloon.

  Op Landal De Vers valt voor kinderen als volwassenen genoeg te beleven.
  Op Landal De Vers is het centrumgebouw de plek waar alles gebeurt. Er is daar een bowlingbaan, het zwembad, en de indoorspeelplaats. Buiten kun je jezelf uitleven op het sportveld of punten scoren op de midgetgolfbaan. Tijdens schoolvakanties is er een Fun & Entertainment-programma voor de kinderen.Tijdens de schoolvakanties worden er diverse activiteiten georganiseerd, zowel op het park als in de directe omgeving. Je verblijft op Landal De Vers in nieuwe of vernieuwde Bungalows geschikt voor 4-16 personen.

  Kinderfaciliteiten op het park
  Landal De Vers beschikt over diverse voorzieningen voor kinderen. Zo is er een spelotheek met Wii verhuur incl. sportspel, bowlingbanen, airtrampoline, multifunctioneel sportveld, 3 speeltuinen, midgetgolfbaan, indoorspeelplaats en een zwembad met spartelbad, peuterglijbaan en buitenkleuterbad.

  Indoorspeelplaats
  Bij alle weersomstandigheden de perfecte speelplek (ca. 65 m²)! Hier kunnen kinderen tot ca. 10 jaar zich naar hartelust uitleven. Lekker klimmen of glijden. Kom het snel ontdekken!

  Omgeving van het park
  In de bossen bij Overloon ligt dit gezellige bungalowpark De Vers. De perfecte plek voor een fikse wandeling of een uitdagende fietstocht. Maak ook eens een rondvaart over de Maas of een fietstocht naar Venray om de regio te ontdekken. Maar er valt nog meer te doen en te zien in de buurt van het bungalowpark zoals Attractiepark Toverland in Sevenum, de kasteeltuinen en thermaalbaden in Arcen en Zoo Parc en het Liberty Park in Overloon. De gastvrijheid van Noord-Brabant en de Bourgondische leefstijl van Limburg, dé perfecte combinatie.


  Boek Landal De Vers via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!