Overdekt zwembad
Indoorspeelplaats
In buurt van recreatieplas Schaartven
Diverse landgoederen in omgeving
Restaurant
Online supermarkt
 • Beoordeling7.8
 • Binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Landal De Vers - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal De Vers, Noord-Brabant

  Op de grens van Noord-Brabant en Limburg, midden in de bossen bij Overloon, ligt Landal De Vers. Op dit bungalowpark is altijd iets leuks te doen en daarnaast biedt ook het landschap eindeloos vertier.

  Het is maar goed dat u energie krijgt van de boslucht om u heen. In de omgeving vindt u recreatieplas ’t Schaartven en natuur-gebied De Groote Peel. In Overloon vindt u het Nationaal Oorlog- en Verzetsmuseum Liberty Park en Zoo Parc Overloon. Op Landal De Vers is het centrumgebouw de plek waar alles gebeurt. Er is daar een bowlingbaan, het zwembad, en de indoorspeelplaats. Buiten kunt u zich uitleven op het sportveld of punten scoren op de midgetgolfbaan. Tijdens schoolvakanties is er een Fun & Entertainment-programma voor de kinderen.

  Op Landal De Vers valt voor kinderen als volwassenen genoeg te beleven. Uw vakantie wordt zeker een succes. Tijdens de schoolvakanties worden er diverse activiteiten georganiseerd, zowel op het park als in de directe omgeving.

  Kinderfaciliteiten op het park
  Landal De Vers beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er een spelotheek met Wii verhuur incl. sportspel, bowlingbanen, airtrampoline, multifunctioneel sportveld, 3 speeltuinen, midgetgolfbaan, indoorspeelplaats en een zwembad met spartelbad, peuterglijbaan en buitenkleuterbad.

  Fun & Entertainment-programma
  Op Landal De Vers wordt er in de schoolvakanties een leuk Fun & Entertainment-programma georganiseerd.

  Indoorspeelplaats
  Bij alle weersomstandigheden de perfecte speelplek (ca. 65 m²)! Hier kunnen kinderen tot ca. 10 jaar zich naar hartelust uitleven. Lekker klimmen of glijden. Kom het snel ontdekken!

  Omgeving van het park
  Op de grens van Noord-Brabant en Limburg ligt Landal De Vers midden in de bossen bij Overloon. Tijdens een flinke wandeling of fietstocht ruikt u de heerlijke boslucht die u energie geeft om door te gaan. Maak een rondvaart over de Maas of een fietstocht naar Venray om deze regio te ervaren. Maar er valt nog meer te ontdekken in de buurt van het bungalowpark zoals attractiepark Toverland in Sevenum, de kasteeltuinen en thermaalbaden in Arcen en Zoo Parc en het Liberty Park in Overloon. Komt u hier ook vakantie vieren?  Boek Landal De Vers via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!