Fijn familiepark
Zeer prettig voor senioren
Kinderboerderij
Ruim opgezet park in een prachtige natuur
Gratis toegang Safaripark Beekse Bergen
Binnen en buiten zwembad
 • Beoordeling7.8
 • Groot parkL
 • Bij het water
 • Zwemparadijs, aquapark
 • Bosrijke omgeving
 • Vakantiepark Dierenbos, Noord-Brabant

  Vakantiepark Dierenbos ligt in de bossen van het plaatsje Vinkel in Noord-Brabant. Centraal in het park ligt de Boswachtershoeve, met onder andere een restaurant, loungehoek en speciaal ingerichte kinderhoek. In de Boswachtershoeve kun je ook bowlen en buiten liggen nog een speelvijver, speeltuin, tennisbaan en midgetgolfbaan. Op dit fijne kindvriendelijke vakantiepark komt het thema bosdieren letterlijk tot leven. Je komt verschillende bosdieren her en der tegen op het park.

  Hier vier je vakantie in een fijne vakantiebungalow of boomhut
  Of je nu met twee, vier, zes, acht of zelfs twaalf personen vakantie viert; het Dierenbos heeft voor ieder gezelschap een geschikte accommodatie. Je kunt kiezen uit diverse vakantiehuizen, van eenvoudige studio tot luxe villa, glampingtemt of groepsboerderij. Voor gezinnen met jonge kinderen zijn er speciale bungalows met kindvriendelijke inrichting beschikbaar. De moderne accommodaties staan op ruime, schaduwrijke plekken, en er zijn behalve uitgebreide voorzieningen ook een binnenbad (met stroomgeul) een verwarmd buitenbad en een zwem- speelvijver..

  Kindvriendelijk en een voordelig dagje uit met de Attractiepas
  Tijdens schoolvakanties en in het hoogseizoen wordt er een uitgebreid animatie- en entertainmentprogramma aangeboden.
  Het Bourgondisch 's Hertogenbosch ligt op fietsafstand van camping Dierenbos, zo ook Het nationaal Park Loonse en Drunense Duinen.

  Een gratis dagje uit in Brabant?
  Wil je tijdens jouw vakantie in Brabant een recreatiedag plannen? Wat dacht je van een dagje Dierenrijk Nuenen of Safaripark Beekse Bergen? Boek je een vakantiehuis of vakantietent op Vakantiepark Dierenbos dan ontvang je gratis de AttractiePas! Met deze pas mag je gratis diverse dagattracties bezoeken, waaronder bovengenoemde parken. Daarbij ontvang je ook nog eens korting op diverse uitjes in de omgeving met deze AttractiePas.


  Boek Dierenbos via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!