Fijn familiepark
Zeer prettig voor senioren
Kinderboerderij
Ruim opgezet park in een prachtige natuur
Gratis toegang Safaripark Beekse Bergen
Binnen en buiten zwembad
 • Beoordeling7.8
 • Bij het water
 • Zwemparadijs, aquapark
 • Bosrijke omgeving
 • Vakantiepark Dierenbos, Noord-Brabant

  Aan de rand van ’s-Hertogenbosch beleeft u een heerlijke vakantie tussen talrijke bosdieren zoals damherten, fazanten en eekhoorns, op grote kampeervelden en in gerestylde bungalows voorzien van moderne voorzieningen zoals een infraroodsauna (in Bungalow Damhert).

  Naast het interieur, werd ook het exterieur aangepast. Door het aanbrengen van grote fotowanden, al aan de buitenzijde van hun accommodatie zien of zij overnachten in type Das, Damhert, Fazant of Vlinder.

  Ook is er nieuw vermaak voor de kids, een restaurant voor een gezellige lunch of smakelijk diner en talrijke andere faciliteiten. Ontdek samen hoe heerlijk vakantie vieren kan zijn in het volledig vernieuwde Vakantiepark Dierenbos.

  Het park is omringd door een prachtige natuur, zo ligt Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen om de hoek. Dit Nationaal Park wordt ook wel de ‘Brabantse Sahara’ genoemd vanwege de enorme zandvlaktes. Bezoek ook de gezellige stad ’s-Hertogenbosch voor een middagje shoppen en bezichtig de prachtige basiliek Sint Jan. Trakteer uzelf na deze indrukwekkende dag op een heerlijke, beroemde Bossche Bol.


  Boek Dierenbos via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!