Bekijk grote foto's
Midden in de Brabantse Kempen
Kindvriendelijk park
Subtropisch Zwemparadijs
Autovrij park
Fun & Entertainment-programma
Diverse restaurants en winkels
Park Plaza
Online Supermarkt
 • Beoordeling7.8
 • Groot parkL
 • Zwemparadijs, aquapark
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Landal Het Vennenbos - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Het Vennenbos, Noord-Brabant

  In het Noord-Brabantse Hapert, midden in de Brabantse Kempen, ligt Landal Het Vennenbos. Met een Subtropisch zwemparadijs en groot indoorspeelparadijs, is dit autovrije bungalowpark ideaal voor gezinnen met kinderen. Die kunnen zich hier helemaal uitleven.

  Je kunt altijd subtropisch genieten in het zwemparadijs van Landal Het Vennenbos. Een duik in het golfslagbad, een keer van de Black Hole glijbaan met sterrenhemel en signal-lights, ravotten in het Kids Junglebad of de spectaculaire Lazy River ontdekken. Natuurlijk kun je ook naar de Park Plaza voor een drankje of om te shoppen. Met 523 bungalows is Landal Het Vennenbos een van de grotere parken van Landal GreenParks. Er is dan ook altijd wel iets te doen in het park, ideaal voor gezinnen met kinderen. Vergeet vooral niet om met z’n allen de prachtige bossen, vennen en heidevelden in de omgeving te verkennen?

  Kinderfaciliteiten op het park
  Landal Het Vennenbos beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er een Subtropisch zwemparadijs, bowlingbanen, Games & Fun, spel-O-theek, groot Puk & Pelle indoorspeelparadijs, Bollo Club, midgetgolfbanen, tafeltennistafel, fietscrossbaan, speeltuinen, trampolines, kinderboerderij met een grote speeltuin, trekvlot, waterfietsen en een doolhof van Kwarantas met uitkijktoren.

  Fun & Entertainment-programma
  Op Landal Het Vennenbos wordt het gehele jaar door een leuk Fun & Entertainment-programma georganiseerd. Ook is er een kinderanimatieprogramma met Puk & Pelle (ook dagelijks op televisie), 2 keer per week een Kindertheatershow, een ontmoeting met Bollo en met Bollo op de foto.

  Subtropisch Waterparadijs
  Landal Het Vennenbos heeft een prachtig Subtropisch zwemparadijs. Hier kan je gezellig met je ouders en broertjes of/en zusjes gaan zwemmen. Het subtropisch waterparadijs bestaat uit: een golfslagbad, een black-hole glijbaan met sterrenhemel en signal-lights, Lazy River, waterval, Kids junglebad, een KinderDoeBad, een buitenbad en nog veel meer. Meer informatie vindt u in de zwembad flyer.

  Omgeving van het park
  Na een dagje subtropisch genieten op Landal Het Vennenbos kunt u de volgende dag gaan shoppen in de gezellige stad Eindhoven. Een fiets- of wandelroute door de Brabantse Kempen zal u goed doen om even helemaal te ontspannen. U kunt ook de gezelligheid opzoeken door een bezoek te brengen aan de kaarsenmakerij in Hapert of Speelland Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Komt u ook genieten van deze mooie provincie van Nederland?

  Groot Puk en Pelle indoorspeelpaleis

  Weer of geen weer, kinderen kunnen altijd naar het Indoor Puk en Pelle Speelpaleis met o.a. glijbanen, klimtorens en megabloks. Voor papa en mama is er een terras voor een klein hapje of drankje terwijl de kinderen zichzelf vermaken in het Indoor Speelpaleis. Tweemaal per week is er ook een theatershow van Puk en Pelle. Zij reizen rond in hun Tuf Tuf de Thuiswagen en zijn dagelijks op de tv in uw bungalow te zien.  Boek Landal Het Vennenbos via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!