Roompot Park de Peel

Kinvriendelijk vakantiepark, jonge gezinnen
Rustig park in het midden van de Peel
Autovrij, kleinschalig vakantiepark
Bezoek van hieruit de Peel
 • Beoordeling7.6
 • Bosrijke omgeving
 • Roompot Park de Peel - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Roompot Park de Peel, Noord-Brabant

  Vakantiepark de Peel dat is Brabant op haar best. Roompot Park de Peel ligt midden in de bossen, een klein en gastvrij vakantiepark.. Tijdens de schoolvakanties is er een activiteitenprogramma op vakantiepark 't Wolfsven, gratis voor gasten van Park de Peel.

  Een kindvriendelijk, autovrij vakantiepark
  Op het park vind je diverse bungalows, maar ook leuke 2 slaapkamer en 3 slaapkamer chalets. Een groot voordeel voor gezinnen met jonge kinderen, het park is autovrij. Dit maakt dit park natuurlijk erg kindvriendelijk. Verder zijn er verspreid ook speeltoestellen op het park. Het park ligt midden in het bos, perfect dus voor lange wandelingen, fietstochten of een picknick.

  Rust, ruimte maar ook leuke steden om de hoek
  De ligging van dit park is uniek, midden in de Peel. Deze ligging nodigt het hele gezin uit tot leuke wandelingen maar ook mooie uitstapjes met de fiets. Je zult versteld staan van de mooie omgeving, je komt heidevelden, waterplassen, veenmoerassen en zandruggen tegen. De plaatsen Helmond en Deurne, maar ook de grotere steden zoals Eindhoven of Roermond zijn een bezoek waard. Verder kun je bij warm weer afkoeling zoeken bij de Maasplassen.--

  p.s.Als gast van Roompot Park De Peel kan je het hele jaar gratis gebruik maken van het animatieprogramma op Bospark 't Wolfsven.

  Boek Roompot Park de Peel via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!