Bekijk grote foto's

Bospark 't Wolfsven

Kindvriendelijk vakantiepark
Binnenbad met kleuterbadje
Uitstapjes: Efteling, Toverland
Natuurgebied de Strabrechtse Heide
 • Beoordeling8.0
 • Supergroot parkXL
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Bospark 't Wolfsven - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Bospark 't Wolfsven, Noord-Brabant

  Op vakantie moet je jezelf helemaal thuis voele en, op bospark 't Wolfsven gaat dit zeker lukken. Het park wordt omgeven door het Noord-Brabantse landschap, hei, bossen en vennen. De kinderen in het gezelschap zullen zich zowel binnen als buiten goed vermaken. Dit mooie park grenst aan de Strabrechtse Heide, een schitterend natuurgebied. De vakantiewoningen op dit park zijn allemaal vrijstaand en omgeven door natuur.

  Je zult de omgeving rondom het pittoreske Mierlo ervaren als een oase van rust.
  Het park is omgeven door natuurschoon, maar valt vooral op door het vele aanwezige water. Het unieke landschap van natuurreservaat de Strabrechtse heide nodigt uit tot een stevige wandel- of fietstocht. Maar ook op het park hoef je je niet vervelen; de vele faciliteiten maken je verblijf zeker de moeite waard.

  Op het park vind je verschillende horecagelegenheden, een minimarkt voor de dagelijkse boodschappen en kinderanimatie. Voor de waterratten is er een overdekt zwembad met apart kinderbad en whirlpool. Buiten vind je een natuurbad met glijbaan een fijn zandstrand en een zonneweide. Behalve zwemmen kun je hier ook roeien, vissen en waterfietsen. Op het bospark 't Wolfsven is gratis WIFI aanwezig.

  Boek Bospark 't Wolfsven via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!