Ardoer De Ullingse Bergen Ardoer vakantiepark

Direct gelegen naast 1.000 ha Staatsbosbeheer
Beperkt recreatieprogramma
Verwarmd openlucht zwembad
Hondenvrije camping
Restaurant De Heksenboom
 • Beoordeling8.2
 • KleinschaligS
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Winterverblijf
 • Ardoer De Ullingse Bergen - kijk voor de beste deals bij:
  Ardoer Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Ardoer De Ullingse Bergen, Noord-Brabant

  Vakantiepark de Ullingse Bergen in het gezellige Noord Brabantse Sint Anthonis is een fijne plek om vakantie te vieren. De Ullingse Bergen is ideaal voor gasten die willen genieten van de omgeving en de omliggende natuur. De vakantiewoningen zijn allemaal comfortabel ingericht. Vooral gezinnen met kinderen tot 10 jaar, senioren, en natuurliefhebbers zullen het hier helemaal naar hun zin hebben. Fietsers en wandelaars hebben hier een grote keuze aan routes door Brabant maar ook richting Limburg en Gelderland. En misschien fiets je zomaar de grens over naar Duitsland.

  Kindvriendelijk volop genieten
  Koel lekker af in het buitenzwembad en geniet van urenlang spetterplezier. De jongste bezoekers spelen gezellig in het peuterbad, terwijl de kleuters van de kleuterglijbaan kunnen glijden in het kleuterbad. Het zwembad heeft een veilig hek, zodat de kinderen niet zomaar het zwembadterrein in of uit kunnen lopen. Verder kunnen de kinderen zich uitleven in het ballenbad, op de airtrampoline en het springkussen. Voor de jongste bezoekers liggen er verspreid speeltoestellen op het campingterrein.

  De oudere kinderen kunnen zich ook uitleven in het buitenbad. Of wat dacht je van een sportief begin van de dag en lekker baantjes trekken in het zwembad? Ouders kunnen heerlijk relaxen op een ligstoel terwijl de kinderen zich vermaken in zwembad en kleuterbad. Op de Ullingse Bergen is géén uitgebreide animatie, maar in het hoogseizoen wordt er een bescheiden activiteitenprogramma aangeboden. Deze activiteiten bestaan uit gezellig knutselen, een huifkartocht of een leuke wandeling met de boswachter. Verder kun je sportief bezig zijn op de tennisbaan of een balletje trappen op het beachvoetbalveld.

  Bourgondische gastvrijheid in Brabant
  Tijdens je vakantie laat je jezelf culinair verwennen in Restaurant “De Heksenboom”. De Heksenboom is een gezellig ingericht restaurant in de vorm van een boerenhoeve. Bezoekers van het restaurant kunnen genieten van een uitgebreide menukaart waar ook kindergerechten op staan. Maar ook voor een verrassend tussendoortje of zomaar een kopje koffie of kop warme chocomel bij de open haard. (Klein)kinderen hoeven zich hier nooit te vervelen. Ze kunnen volop naar buiten om te ravotten.

  De Ullingse Bergen grenst aan het grote Sint Anthonisbos met uitgestrekte heidevelden, zandsverstuivingen en mooie natuurreservaten. Wandelen en fietsen kun je hier volop. Verder kun je vanaf de camping diverse leuke steden bezoeken zoals Nijmegen, Roermond, Venlo en Den Bosch.

  Boek Ardoer De Ullingse Bergen via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!