Bekijk grote foto's
Vakantiepark in Brabant
Kindvriendelijk met diverse speeltuintjes
Spelparcours, fietscrossbaan
Speeltuinen, Airtrampoline
Naast park zwembad
Tennisbanen, sporthal, klimmuur
Eindhoven, Tilburg
Efteling, Beekse Bergen
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Latour - kijk voor de beste deals bij:
  Zelfverhuur Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Latour, Noord-Brabant

  Bij het gezellige plaatsje Oirschot in de Brabantse Kempen ligt vakantiepark Latour. Een vijfsterren vakantiepark met compleet ingericht vakantiewoningen zowel aan het water als in het bos gelegen. Hier vier je vakantie midden in de natuur terwijl de steden zoals Eindhoven en Tilburg op korte afstand liggen. Zin om er even helemaal uit te zijn dan is een weekje op vakantiepark Latour in een van de comfortabel ingerichte bungalows echt aan te raden.

  Een kindvriendelijk vakantiepark in Brabant
  Ben jij gast op vakantiepark Latour dan kun je gratis gebruik maken van het zwembad Feel Fit Center, dat naast het park ligt. (geopend begin april tot eind september) En nieuwe vriendjes maak je al snel op het park bij een van de leuke speeltuinen, die verspreid over het park liggen. Dat wordt klimmen, klauteren en glijden. Of wat dacht je van lekker springen op de airtrampoline? Naast Vakantiepark Latour vind je Sportcentrum De Kemmer, met binnen- en buitentennisbanen en enkele sporthallen met zelfs een klimmuur. Wil je even lekker gaan sporten? Haal een fitnesspas op bij de receptie. In het bos naast het park ligt een leuk sport- en spelparcours waar je gratis in mag. En voor fietscrossers ligt er achter het park een leuke fietscrossbaan. Dit wordt een vakantie waarin je jezelf niet gaat vervelen.

  Oirschot en omgeving
  Bezoek vanaf je vakantieadres zeker Oirschot. Je waant je al snel in de tijd terug. Dat wordt genieten van cultuur, geschiedenis en gezelligheid. Het buitengebied nodigt al snel uit tot een fijne fietstocht of flinke wandeling. Geniet van het gevarieerde landschap, de diverse landgoederen, musea en natuurgebieden. En na een flinke wandeling strijk je neer op een van de vele gezellige terrasjes in het centrum van Oirschot. Zin in een middagje winkelen dan liggen de steden Tilburg en Eindhoven op korte afstand. Verder is een bezoek aan de Efteling of de Beekse Bergen natuurlijk een feest voor de kinderen.

  Boek Latour via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!