Bekijk grote foto's

RCN de Flaasbloem RCN vakantiepark

Vakantiepark in Noord Brabant/Chaamse bos
Zwembad binnen met waterspeeltuin
Visvijver op het park
Animatieteam van april tot nov.
Mooie vrijstaande accommodaties
4 persoons Finse Lodge
 • Beoordeling8.4
 • Middelgroot parkM
 • Bij het water
 • Binnenzwembad
 • Winterverblijf
 • RCN de Flaasbloem - kijk voor de beste deals bij:
  RCN Bekijk
  prijs


  Vakantiepark RCN de Flaasbloem, Noord-Brabant

  Op zoek naar een vakantiepark in Noord Brabant? De Flaasbloem ligt in de Chaamse bossen in de provincie Noord-Brabant. Dit vakantiepark heeft goede voorzieningen. Het overdekte welliswaar kleine zwembad heeft een jetstream en een bubbelhoek. Buiten vind je een leuke waterspeeltuin.

  Op verschillende plaatsen op het terrein zijn speeltoestellen aanwezig. Niet alleen de klimberg met de diverse speeltoestellen is een feest voor de kinderen. Een annimatieteam zorgt van april tot en met oktober en schoolvakanties voor volop vermaak, zoals film, kindertheater, knutselen en spelletjes. Voor de Kinderen beneden de 10 jaar is er een waterspeelparadijs met waterspuwende speeltoestellen, bruggen en glijbanen. Er is een gezellig restaurant met binnentuin, natuurlijk is er ook een snackbar en een winkel. Alle kinderen tot en met 12 jaar eten gratis een kindermenu mee!

  Vakantiepark RCN de Faasbloem is gelegen in de bossen. Een fijne regio om te fietsen en te wandelen. In het op 2 km afstand gelegen plaatsje Chaam zijn er allerhande winkels te vinden, maar het grensdorp Baarle- Nassau en Baarle- Hartog, (de Nederlandse gemeente Baarle-Nassau en de Belgische gemeente Baarle-Hertog. Deze vormen is het merkwaardigste dorp ter wereld: 30 stukjes België en Nederland die, in elkaar verweven, het dorp Baarle vormen.) zijn ook niet ver van dit vakantiepark gelegen. Natuurlijk zijn de grote steden Breda en Tilburg zeker de moeite waard of een bezoek aan Belgie, Antwerpen is binnen een half uur te bereiken. Attractieparken de Beeksebergen en de Efteling zijn voor de kinderen een feest.  Boek RCN de Flaasbloem via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!