Resort de Achterhoek EuroParcs vakantiepark

Rust, ruimte en natuur
Nabij Lochem, Zutphen en Deventer
Diverse sport- en spelfaciliteiten
Uitgestrekte bossen, boerderijen
 • Beoordeling7.4
 • Zwemparadijs, aquapark
 • Bosrijke omgeving
 • Resort de Achterhoek - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Resort de Achterhoek, Gelderland

  Het rustige bungalowpark Europarcs Resort de Achterhoek, voorheen Landgoed Ruijghenrode, ligt aan de rand van het charmante stadje Lochem, in de uitgestrekte natuur van de Achterhoek. Midden in een streek die bekend staat om zijn bossen, eeuwenoude kastelen, boerderijen en gezellige steden zoals de hanzesteden Zutphen en Deventer.

  Het ruime aanbod van eenvoudig tot zéér luxe vakantiewoningen biedt voor ieder wat wils. Geniet van de vele winkels in Lochem of van de vele faciliteiten op het park zelf. De kinderen vermaken zich in zwembad De Beemd in de wildwaterkreek, draaikolk of op de glijbaan.Ook zullen ze hun ogen uitkijken in de indoor speeltuin die geheel ingericht is in circusstijl.

  Het landschap met zijn bossen, statige landgoederen en gezellige dorpjes en steden vormt een fantastisch wandel- en fietsgebied. Dat er in de Achterhoek nog volop ruimte is, merkt u aan de royale opzet van het park met veel rust en privacy. Bij Buitencentrum Ruighenrode heeft u keuze uit diverse typen bungalows.

  Boek Resort de Achterhoek via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!