Kleinschalig vakantieresort
Andalusië ontdekken
Mooi zwembad en riante ligweides
Kinderbad
Nabij zee op 150 meter van playa de la Barrosa
Naar Cádiz, Sevilla en Vejer de la Frontera
 • Bij het strand
 • Buitenzwembad
 • Resort Al Sur - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Resort Al Sur, Andalucia

  In Andalucia, het zuiden van Spanje, niet ver van Cadiz ligt het nieuwe vakantiepark Resort Al Sur. Centraal op het vakantiecomplex ligt het leuke restaurant, de zwembaden en fijne weides om te relaxen. Ook in de directe omgeving vind je diverse restaurants en gezellige bars. Vakantie in Stijl in het zuiden van Spanje. Het park is mooi aangelegd, moderne bouw en comfortabel.

  De voorzieningen zijn dan ook erg mooi. Dit wordt een vakantie met zon en water. Op het park bevindt zich een groot buitenzwembad met whirlpool en een fijn bad voor de jongste bezoekers.

  Op korte loopafstand ligt de Lungomare van Playa de la Barrosa, hier kun je fijn flaneren! Cádiz, ook wel het Havana van Europa genoemd, is een interessante stad die met de auto in een goed half uur te bereiken is. Via de autosnelweg is ook een bezoek aan het attractiepark Isla Magica en de cultuurstad Sevilla goed mogelijk. Schitterende voorbeelden van ‘Pueblos Blancos', ‘de witte dorpen’, zijn Vejer de la Frontera en Arcos de la Frontera. Of wat dacht je van de rots van Gibraltar?

  Kies je voor Resort Al Sur dan kies je voor een zonnige vakantie, rust en cultuur in Andlusië.


  Boek Resort Al Sur via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Spanje!