10 minuten lopen naar de Middellandse Zee
Sauna, hammam, hot tub, fitness, massage
Zwembad met kinderbad
Saint-Tropez, Ramatuelle en Bormes-Les-Mimosas
 • Bij het strand
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Wellness
 • Résidence Les Canissons - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Résidence Les Canissons, Provence-Alpes-Côte d'Azur

  Zin in een strandvakantie aan de Franse Côte d’Azur? Kies voor een vakantie in Résidence Les Canissons en loop in 10 minuten naar het strand, het centrum en de haven. Cavalaire-sur-Mer is een aantrekkelijk kustplaatsje tussen Lavandou en Saint-Tropez met 4 kilometer aan lange fijne zandstranden beschut door het Massif des Maures.

  Als je aankomt bij Les Canissons, kun je je auto makkelijk kwijt op de privéparkeerplaats. En daarna ben je direct weer opgefrist na een duik in het zwembad. Wil je het gehaaste dagelijkse leven helemaal vergeten? Dan is de wellness de plek om compleet te ontspannen. En de dag erna natuurlijk lekker naar het strand wandelen. Het is vakantie!

  Heb je zin in een uitstapje? Waarschijnlijk staat Saint-Tropez al op je lijstje. Slenter door de smalle straatjes in het oude charmante centrum, investeer in een drankje op een terras en spot celebrities of vergaap je aan de immense jachten in de haven. Niet ver van Saint-Tropez ligt Ramatuelle, een mooi oud plaatsje dat je op de terugweg naar Cavalaire-sur-Mer kunt meepikken. Een iets minder bekend, maar heel prachtig plaatsje is Bormes-les-Mimosas in de Var, het ligt in het binnenland bij Le Lavandou. De (autovrije) straatjes in dit dorpje zijn begroeid met felgekleurde bloemen en samen met de zalm- en geelgekleurde huizen met blauwe en zachtgroene luiken, vormt dit een romantisch en fotogenieke combinatie. Veel plezier aan de Côte d’Azur!


  Boek Résidence Les Canissons via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Zuid Frankrijk!