Eenvoudig appartementencomplex
Keurig onderhouden
Zéér gastvrij
Dicht bij zee en het centrum
 • Beoordeling7.8
 • Bij het strand
 • Buitenzwembad
 • Bergen of heuvels
 • Residence I Morelli - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Residence I Morelli, Liguria (Bloemenriviera)

  Verblijven in mooie ruime appartementen, goed onderhouden en alles aanwezig voor een fijne vakantie vlak bij zee. I Morelli een van de betere appartementencomplexen aan de Italiaanse Rivièra, gebouwd in typisch mediterrane stijl, misschien een beetje ouderwets maar wel goed!

  Er is een heerlijk zwembad met groot zonneterras aanwezig. De eigenaar/gastheer en overig personeel zijn erg behulpzaam en gastvrij en doen er alles aan om het jou naar je zin te maken. Ze geven tips en nemen de tijd om alles uit te leggen. De appartementen zijn dan wel eenvoudig, maar je komt niets te kort.

  Zo zie je maar weer, een fijne vakantie gaat er niet alleen om dat het er persé luxe uit moet zien. Je moet het er vooral naar je zin hebben en welkom zijn.En de gastvrije eigenaren verlenen ook nog eens een leuke service: in juli en augustus serveren ze een buffet met Italiaanse hapjes. Een heerlijke gastvrije sfeer toch? Voor de kinderen is er een speelruimte binnen evenals een leuk speeltuintje buiten op het park. Houd er rekening mee, dat de strandjes in de buurt voornamelijk uit kiezel/steen bestaat en wat stijl in zee lopen.

  Boek Residence I Morelli via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Italië!