Residence Heijendael

Vakantiepark op grens met Duitsland
Vakantiehuizen huisdiervrij
Gerenoveerd buitenbad met glijbaan
Fietstochten
Maasduinen ontdekken
Gezellige speeltuin op terrein
Jeux de Boulesbaan
Fietsverhuur op park
 • KleinschaligXS
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Residence Heijendael - kijk voor de beste deals bij:
  Zelfverhuur Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Residence Heijendael, Limburg

  Een kleinschalig vakantiepark in de provincie Limburg en het natuurpark De Maasduinen op korte afstand dat is Residence Heijendael. In de zomervakantie kun je afkoelen in het gerenoveerde zwembad. Na een dagje op de fiets kun je nog even nagenieten tijdens een potje jeu de boules op het park. De vakantiewoningen zijn allemaal comfortabel ingericht en de keuze in comfort is divers. De locatie van het vakantiepark is heel geschikt voor wandelaars en fietsliefhebbers. Rondom het park liggen diverse natuurgebieden, maar ook leuke steden zoals Nijmegen, Boxmeer of het stadje Cuijk. De Duitse grens ligt zelfs op wandelafstand.

  Kindvriendelijk kleinschalig vakantiepark in Limburg
  Op dit park zijn jonge gezinnen meer dan welkom. Heerlijk spelen en spetteren bij het leuke zwembad met kleine glijbaan of toch maar afspreken met je nieuwe vriendjes bij de speeltuin? Verder kunnen sportieve ouders een fiets huren op het vakantiepark en de omgeving gaan verkennen. Je logeert in leuke vakantiewoningen allemaal op een ruime kavel.

  Limburg ontdekken, begin bij de Maasduinen
  Ten zuiden van dit vakantieparkje ligt een fantastisch natuurpark. In het hart van Nationaal Park De Maasduinen bij het dorp Well ligt het Bezoekerscentrum De Maasduinen. In het park vind je volop ruimte en een prachtig glooiend landschap. Wandelen, fietsen of misschien wel een sportieve mountainbikeroute, het kan hier allemaal. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven want ze hebben hier volop de ruimte. Op Landgoed de Hamert is een leuke natuurbelevingwandeling uitgezet voor kinderen tussen 6 en 10 jaar. Lekker de natuur in onder begeleiding.

  Boek Residence Heijendael via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!