Résidence Fleur de Sel

Op loopafstand centrum Aigues Mortes
Stranden op 6 kilometer
Verwarmd zwembad
Fietsverhuur
 • Beoordeling8.3
 • Bij het strand
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Résidence Fleur de Sel - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Résidence Fleur de Sel, Languedoc-Roussillon

  Een vakantie in Zuid Frankrijk en ook nog eens slechts 5 minuten van de mooie stranden bij Aigues Mortes? Dat kan hier volop, Residentie Fleur de Sel is een kleinschalig appartementencomplex met fijn zwembad. Dit complex ligt op loopafstand van het leuke centrum van Aigues Mortes met het historisch centrum, de brede stadsmuren en het bijbehorende museum.

  Vervelen in Zuid-Frankrijk? Echt geen denken aan!
  De omgeving van dit vakantieparkje is heel aantrekkelijk. Bijna alles in de Camargue staat in teken van de natuur. Verbaas je over de duizenden flamingo’s of onderneem vanaf je vakantieadres een mooie fiets- of paardrijdtocht.

  De Camargue heeft echter meer
  Het is één van de belangrijkste gebieden voor zoutwinning in Europa. Een groot deel van de zoutpannen bevinden zich in de buurt van Salin-de-Giraud. Dit is een bijzonder indrukwekkend schouwspel. Daarnaast kun je vanaf je logeeradres verschillende fietsroutes rijden. De streek staat bekend om de zogenaamde ’course camarguaise’. Deze sport lijkt op het gewone stierenvechten, maar dan zonder het doel de stier te doden. De persoon in de arena moet lappen stof die aan de hoorns van de stier hangen zien te verwijderen. De plaatsen Le Grau-du-Roi en Saintes-Maries-de-la Mer zijn zeker een bezoek waard, maar ook de grotere plaatsen Montpellier, Nimes en Arles zijn interessant, zij bieden een schat aan Romeinse en Middeleeuwse cultuuroverblijfselen.


  Boek Résidence Fleur de Sel via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Zuid Frankrijk!