Recreatiepark Bloemketerp

Vakantiepark op korte afstand van Franeker
Subtropisch zwembad naast park
Speeltuin en overdekt zwembad
Animatie tijdens schoolvakantie
 • Beoordeling8.6
 • Bij het water
 • Binnenzwembad
 • Wellness
 • Recreatiepark Bloemketerp - kijk voor de beste deals bij:
  Belvilla Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Recreatiepark Bloemketerp, Friesland

  Aan de rand van het stadscentrum van Franeker, omgeven door het groen en water van Friesland ligt Recreatiepark Bloemketerp. Al jaren staat Bloemketerp bekend om haar uitgebreide horecafaciliteiten met bowlingbanen, de sportmogelijkheden en de zonnige vakantiewoningen. Geniet volop van een fantastische vakantie of weekendje weg in Friesland. Of je wilt kamperen in Friesland of wilt genieten in een vakantiehuis op Bloemketerp heb je altijd een geslaagde vakantie.

  Recreatiepark Bloemketerp ligt op loopafstand (250 m.) van het historische centrum van Elfstedenstad Franeker en is tevens een perfecte uitvalsbasis om de rest van Friesland te ontdekken. Talrijke bezienswaardigheden liggen binnen handbereik. Op het park zijn ook veel sport en horecavoorzieningen aanwezig. De spannendste binnenspeeltuin van Friesland.

  De jongste gasten zullen zich uitstekend vermaken in het Indoor speelparadijs Monkey Town. Ze kunnen zich uitleven op de klimtoestellen of in de ballenbak. Gasten die verblijven in een vakantiewoning of op de camping (kinderen tot 12 jaar) hebben toegang tegen gereduceerd tarief.

  Je kunt op Recreatiepark Bloemketerp fraaie chalets en studio's huren. Bij de bouw is vooral gelet op veiligheid, sfeer, gemak en het milieu. Elke accommodatie heeft op het zuiden een eigen zonneterras.  Boek Recreatiepark Bloemketerp via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!