Pueblo Acantilado Suites

Familiepark in Spaanse stijl op klif gelegen
Zwembad met kindergedeelte
Watersporten aan de kust
Animatie voor jong en oud
Bezoek Benidorm, Alicante
Fiets huren, paardrijden
 • Beoordeling8.8
 • Bij het strand
 • Buitenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Pueblo Acantilado Suites - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Pueblo Acantilado Suites, Costa Blanca

  Zoek je een fijn vakantiepark aan de Costa Blanca in Spanje? Een fijn familiepark in de stijl van de regio gebouwd direct aan zee met een mooi zwembad! Dat is familiepark El Pueblo Acantilado.

  Wordt het iin de zee zwemmen of toch maar in het zwembad op het park? Een geliefde streek met een zonzekere vakantie. Langs de kust van de Costa Blanca zijn dan ook een groot aantal steden en dorpjes waar veel toeristen op af komen. Het heerlijke weer, goed eten en veel vertier is heel aantrekkelijk.

  Zandstranden en rotsstranden.
  Voor de grote stranden ga je naar Benidorm of El Campello. Dichterbij naar Cala La Merced en Cala Lanuza. Dit zijn kleine rotsstranden met deels zand. Maar je kunt natuurlijk ook naar het zwembad.

  El Pueblo Acantilado heeft een mooie zwembad met een gedeelte voor kinderen. Na zo’n heerlijke dag zonnen en zwemmen ga je lekker boodschappen doen in de supermarkt voor het avondeten of ga je toch liever voor een fijne maaltijd in een van de drie restaurants op het park? De locale Mediterrane specialiteiten zijn zeker aan te bevelen.

  Watersport, dat wordt kiezen.
  Je hebt hier een keuze te over. Allerlei watersporten zijn mogelijk aan de kust. Op het park naar de fitness, tennissen, Padel of minigolfen. Of toch een fiets huren of paardrijden in de omgeving? Terwijl de kinderen zich vermaken in de spelletjesruimte of op de kinderspeelplaats geniet je in de Spa met sauna’s en hot tubs. Neem je een massage ofga je toch naar de kapper?

  Boek Pueblo Acantilado Suites via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Spanje!